Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (22)

The Grand Tour (2016) (pořad)

  • Amazon získal trojici populárních moderátorů poté, co skončili na BBC. Stanice Clarksonovi neprodloužila smlouvu poté, co v roztržce kvůli jídlu napadl produkčního Top Gearu (od r. 2002). May a Hammond následně uvedli, že bez svého kolegy pořad na BBC nadále točit nebudou. Amazon okamžitě začal s triem jednat a dohodl se na novém pořadu. Na The Grand Tour Amazon hodně vsází, na natáčení prvních tří sérií pořadu uvolnil 160 milionů liber, tedy přes pět miliard korun. (Maulincio)

Quantum of Solace (2008)

  • Ve scénách, které vyžadovaly trochu kaskadérství za volantem, zaskakoval za Daniela Craiga (James Bond) bývalý profesionální závodník Ben Collins, který je hlavně známý jako jeden z představitelů tajemného závodníka Stiga v populární sérii Top Gear (od r. 2002). (Posheidon)

Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007)

  • Nicolas Cage hraje postavu jménem Ben. Ve scénách, které vyžadovaly trochu více řidičských dovedností, za něj zaskakuje skutečný nositel tohoto jména, a to konkrétně bývalý profesionální závodník Ben Collins, který je známý hlavně jako jeden z představitelů tajemného ochočeného řidiče Stiga v populární sérii Top Gear (od r. 2002). (Posheidon)

Top Gear: Botswanský speciál (2007) (pořad)

  • Po skončení natáčení si Richard Hammond nechal svého Opel Cadeta, přezdívaného Oliver, dovézt do Anglie. Zde ho kompletně zrenovoval, pořídil pro něj i zvláštní SPZ OL1V3R a dokonce v něm učil řídit svou dceru. Richardovo citové poutu k Oliverovi bylo natolik silné, že v Top Gear 2010 (od r. 2002) S12E01 raději odstoupil od zkoušky, protože nechtěl riskovat poničení Olivera kamionem. (NiaWolf)

Reklama

Reklama