Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Smrtí ženy při porodu zdrcený Paul zůstává sám v evakuované nemocnici, kde sedí u inkubátoru novorozeněte, vzpomíná na šťastný vztah a točí klikou generátoru, aby co pár minut dobil vadnou baterii. Vypadl totiž proud při řádění hurikánu Katrina (o němž se divák dozvídá z prostřihů televizních zpráv, komorní snímek se z budovy nepodívá, maximálně do zaplaveného suterénu a jednou na střechu). A je to docela nuda, jak čeká na záchranu a krizových situací řeší poskromnu (až ke konci závažnějších, výměnu plínky bych nepočítal). ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko si představit lepší tribute Paulu Walkerovi než film ve kterém po celou dobu nesleze z plátna.I přes těžko uvěřitelnou zápletku jsem se nenudil,i když nutno uznat,že nebýt Walkera v hlavní roli a jeho nedávného odchodu do věčných lovišť,nejspíš bych se podobnému filmu vyhnul.takže so long Paule...60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi kukám na moc filmů, nebo co, protože tady jsem měl značné deja vu, prostě jsem ten příběh už někde viděl. A tudíž bylo i jasné, jak to dopadne a i jsem stále čekal, kdy už tam ta verbež přijde krást a ono se stále nic nedělo, a to ůomíjím skutečnost, že si Paul nevšil, jak se vylidnila celá nemocnice - celá! Ten film byl mimózní rádoby thriller/drama, kvalitou srovnatelná s hodně béčkovou slabotou Vehicle 19 - také film Direct-to-DVD. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama