Reklama

Reklama

Nedaleko horského města, které se potýká s řadou únosů a vražd, se samotářský spisovatel Paul (Banderas) ze všech sil snaží vyplodit scénář v naději, že tím konečně odstartuje svou kariéru. Když se v restauraci za napjatých okolností seznámí s tulákem Jackem (Rhys Meyers), Paul mu nabídne nocleh. Podrážděný a neodbytný Jack se však brzy vetře k Paulově práci. Když se pak kvůli bouři ocitne odlehlá chatka bez přísunu elektřiny, oba muži rozehrají nerovnou hru kdo z koho, která ukončí minimálně jeden příběh. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (81)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel hodně průměrný film. Spisovatel, který byl kdysi slavný a nyní je na mizině a chlastá vezme jednoho dne domů chlápka, který se potuluje po okolí. Z toho chlápka se, ale vyklube magor, který je na útěku z vězení. Samozřejmě pak je vše, ale jinak a vše se zamotá. 40 procent ideální thriller do televize nebo na sračkovní program Čt po Večerníčku. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

První hodinka se vyvíjí pomalým tempem a celu dobu jsem čekal, kam se zápletka vyvine. Herci jsou fajn, Banderas ve formě a rozhodně se nedá mluvit o nudě. Nakonec poslední třicet minut chytne takový spád plný zvratů, že se z toho nakonec vyklubal vydařený thriller. Osobně jsem nečekal takový závěr a i posledních pět minut nechává viset otazník ve vzduchu. Celkově převládá spokojenost, a pokud bych viděl Banderase častěji v takových rolích, byl bych spokojený......6/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $237,000▐ Pod rúškom tajomna plíživé a miestami dobre hrajúce sa s fantáziou diváka až do poslednej chvíle. Veru nie je to zle vyskladané ale chcelo sa s tým ešte o niečo viac vyhrať a mohol to byť delikátny thriller. /55%/ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Podobné téma už tu bylo. Připomíná mi to pár dalších filmových příběhů. Tenhle se snaží vést k zamyšlení, ale místo to jenom vaří z vody. Mám ráda postupně houstnoucí atmosféru, ale tady jsem měla chvilkami problém udržet oči alespoň otevřené a snažit se soustředit na to, co vlastně vidím na obrazovce televize.Herecké obsazení bylo fajn. To bylo asi jediné pozitivum tohoto filmového počinu. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

spoilery: Páni, už dlouho jsem neviděla film, kterej by takhle prostomyslně použil situaci " a pak jsem se probudil" !! To je teda překvapení:)) Přijde mi, jako by tam ten konec původně být neměl, ale byl tam naroubovaný, protože se to producentům zdálo moc temný a chtěli happy end. Jinak atmosféra výborná, lokace luxusní, herci skvělí, překvapení se povedlo a tak jsem s filmem naprosto spokojená. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v stredotalianskom regióne Lazio. (MikaelSVK)
  • Pri záverečnom výsluchu drží Jack (Jonathan Rhys Meyers) fotografiu v dvoch po sebe idúcich záberoch najskôr zospodu a potom zvrchu. (Johnny.ARN)
  • Spisovatel jistě umí psát na psacím stroji a nepíše jenom jedním prstem jako je ukázáno v závěru filmu. (PROCESOR)

Reklama

Reklama