Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (83)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná rodinná komedie stavící na situačním humoru plynoucího z výrazně odlišného generačního názoru na výchovu dětí mezi rodiči a prarodiči. Znáte to. Když jste byli malí a řvali jste, dočkali jste se před vlastní exekucí v nejlepším případě varování, že jestli v tom budete ještě chvíli pokračovat, dostanete k tomu pádný důvod. Dnes musí děti pouze "zvážovat následky" ;o). 65 % ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Aj keď plná klišé, stále lepší priemer v amerických rodinných komédiách, kde bolo herecké obsadenie ozaj vydarené. Bette Midler a Billy Crystal boli dvojka, ktorej by som hneď uverila, že sú skutoční manželia a malí "spratci" nemali chybu. Príjemná komédia, pri ktorej som sa narozdiel od mnohých iných ani na chvíľu nenudila. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Phil Simmons (Tom Everett Scott) si nechal patentovat svůj vynález na chytrý dům a zanedlouho má dostat cenu za objev roku. Musí však odjet z města a svou krásnou ženu Alici (Marisa Tomei) by chtěl vzít s sebou. Problémem je, že jim nikdo nemůže pohlídat jejich tři malé děti, které jsou navíc na své rodiče fixované. Nezbývá než po dlouhých letech zavolat Aliciním rodičům Artiemu (Billy Crystal) a Dianě (Bette Midler). Jejich příjezd děti moc nevítají, ale když rodiče skutečně odjedou, začne jedna velká rodinná katastrofa...Příjemná oddychovka s pár legračními momenty a snahou diváka dojmout k slzám. Moc se to sice nevede, ale i tak je tento film příjemnou pohodovou záležitostí. 60% ()

capitanflash 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná rodinná komedie, která však nijak výrazně nejde přes průměr. Dokonce jsem se i párkrát hlasitě zasmál což je u téhle kategorie filmů v zásadě úspěch. Pro mě plus i za Marisu Tomei na kterou bych se i s přibývajícími vráskami mohl dívat pořád :-) Každopádně by možná filmu paradoxně pomohlo kdyby přidal nějaké bláznivé scény. Zkrátka slušná komedie pro celou rodinu 3 hvězdy... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andy Fickman /utek na horu carodejnic/ natocil priemernu US komediu, ktora sa dost vynima  v zaplave podpriemernych umelych US zlatanin.  Bette Midler /Ten co nosi Smulu/ ako - tak na urovni,  a Marisa Tomei /Blazniva Zatracena Laska, Vitejte v Sarajevu/ bola sice vyborna, ale sama to rozhodne nestaci utiahnut, Billy Crystal az zbytocny : 56 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama