Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 1

Recenze (165)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ne, ani po tomto filmu se pro mě přespolní běh (nebo běh na dlouhou vzdálenost obecně) nestane sexy, to ať se Emil Zátopek nezlobí. Sexy v dnešní době je (vedle příjemně stárnoucího Costnera v mentorských rolích) idea úplné rodiny, jejíž členové se milují, respektují a vzájemně podporují. A k té "nečekané syrovosti" filmu od Disneyho: až na tu hozenou botku na začátku se jakékoli násilí samozřejmě odehrává mimo obraz. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

No...hoši v teplákovke na konci filmu vypadali skôr ako mexickí break danceri, než bežci...Ale kto má rád bodyguarda, behanie po kopcoch, horúce slnečné počasie, makačku na kapustovom poli hned' od samého rána, burritos a štipľavé prdy po fazuliach, ten si príde určito na svoje. ()

Reklama

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Schematický športový doják z dielne najväčšieho filmového molocha na svete, ktorý nie je úplne prvoplánový? Stalo sa. Na Disney príjemne nekorektne realisticky zobrazená odvrátená stránka amerického sna. K tomu sympatický Costner, pachuť "podľa skutočnej udalosti" a overený cit pre funkčné veľkoplátnové emócie pani režisérky. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

McFarland je staromódní, rodinný, inspirující, srdečný film (snad jsem nic nevynechal), se sportovní tématikou, kde odhalení konce trvá asi první minutu, přesto byl dobrý a nenudil mě. Kevin se zdá našel na stará kolena svoji novou parketu ve sportovních filmech, inu proč ne, figuru má furt dobrou, chrup se zdá být rovněž v pořádku, takže klišé neklišé, vstávat a cvičit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako náhle sa tam na začiatku zjavilo logo Disney, tak asi každému bolo jasné, že pôjde o ďalší typický motivačný športový film s očakávanou schémou deju smerujúcou ku krásnemu happyendu. A tak sa aj stalo... Ale na druhú stranu, takých je väčšina športových filmov - o motivácii, snahe a námahe, ktorá napokon vedie k zaslúženému úspechu. A pokiaľ vznikol film na skutočných základoch, tak potom niet o čom pochybovať. Napriek značnej disney-klišovitosti to však bol príjemný filmový zážitok s dobrou atmosférou, a musím opäť pochváliť výkon Kevina Costnera, ktorého azda začnem mať napokon aj celkom rád. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama