Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj v krajne nepriaznivých pomeroch sa dá usilovnosťou a húževnatosťou vypracovať a niečo dokázať... Snímok síce neponúka nič nové, čo by predtým neponúkli iné športové drámy s Kevinom Costnerom, zato však pôsobí obvykle pozitívnym dojmom, športovým napätím a emotívnou bodkou. To všetko robí z tohto filmu príjemne strávený čas. 70/100 ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V 80. letech bych prskala slovy chvály, protože mám Kevina v oblibě a role zachránců mu jsou jak vyšité na americkou vlajku, ale v dnešní době je to již bohužel silně přes čáru. Černý patetismus v bílém hávu = slaboduchost. Ovšem závěrečné defilé a dobro převedeno do reality v horizontu času tím nechci naprosto nijak a ničím snižovat. Tomu palec nahoru! Jak jinak...;-) ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Na snímek z produkce Disneyho překvapivě nekompromisní, syrová a vcelku znepokojivá podívaná. Ve srovnání s jinýma sportovkama o přeměně loserů ve vítěze jsem v McFarlandu našel fakt pramálo útěchy a vyloženě pozitivních okamžiků, což v kontextu nelze hodnotit jinak než kladně. A kalifornská krajina se očividně podceňuje - zdejší panoramata mnohdy brala dech. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Mám ve své podstatě rád sportovní filmy, viděl jsem jich hodně a tento mě hezky překvapil. Trenér našel tým běžců složený z latinoamericých chlapců, kteří jsou zvyklí tvrdě makat na polích, ale i tvrdě trénovat, nemají problém s kázní ani autoritou, ale vše berou s humorem a ve všem si najdou zábavu. Velice se mi líbil konec, že z této školy nebyla jen jedna generace běžců, ale že dosáhla úspěchů i v dalších letech. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční Disneyho sportovní pohádka v klasicky slušivém kabátku. Costner je pro podobné role jako zrozený a není se co divit, že i další o(b)sazenstvo kolem něj se podařilo zvolit vhodně. Příběh umí upoutat a tak se i přes veliké množství klišé dá hodnotit nadprůměrně. Sice jen mírně, ale nadprůměrně. 60 % Oblíbená část- Joseho školní práce ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno