Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (103)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když máte lásku ke krásným luxusním automobilům navíc když se, zde vyskytují staré legendy jako je: (Shelby Cobra 1964, Mustang 67, BMW 327) a podobné vzácné kousky, tak si to prostě chcete pustit a podívat se na ně. Samozřejmě je to vykrádačka 60 sekund a z části Fast and Furious, dějová linka bez duše milión předvídatelných zvratů a ta jejich vyvedená partička, uff. Už jsem rád, že trajekt je naložený a grázl okradený. Dávám 35% ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Co říct o filmu, kde se všechny postavy chovají jako dementi. Herci to nevytrhnou, taťka Eastwood hrál sice taky ve velkých sračkách, ale syn v tomhle taťku překonává, zřejmě protože jeho poměrně omezený herecký rejstřík ještě výrazně zredukoval. Rychle a zběsile je hodně drahá série béčkových filmů. Tenhle pokus o napodobení se dá označit snad písmenem E. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Fejk. Náhražka. Béčko. Sekundant. Sterilita... a další slova významově ne nepodobná těmto se mi vynořují v mysli těsně po skončení této jaloviny. Jednoduše je to krabicák, neříkám, že série Rychle a zběsile je nějaký Bolgheri za 4K, ale má to asi všechno, co od akčního filmu o rychlejch autech čekám. Tohle hnije zaživa. Za pozornost stojí vlastně jenom ta sestavička... kár... jasně, že né herců, protože ti nehrají, ti jen přišmrdávají holému scénáři a pronáší odpudivě prázdné a klišovité věty. Mám to odškrtnutý a už se k tomu nikdy nemusím vracet, slabé dvě hvězdičky, z nichž jedna pomalu vyhasíná... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tenhle film stvořen před 20 lety, zajisté by z něj byla jen šílená fraška. S vyspělou technikou dnešní doby a vedle přenádherných veteránů i moderních nadupaných kár má tenhle poněkud nevinný snímek to štěstí, že úplně nezapadl zásluhou zrození právě až v roce 2017. Nijak extrémně mě Overdrive nelákalo, ale chyběla mi tématika rychlých aut a Rychle a zběsile prostě nemá skrze historii žádnou pevnou konkurenci. Tak si pro tento subžánr musíme sáhnout i k méně podstatným dílkům, které rozhodně nenadchnou, ale ani neurazí. Třetí film s překrásnou Anou de Armas v jednom měsíci. Škoda, že se mi její filmový výběr už dost sužuje. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)
  • V partě kolem bratrů Fosterových se vyskytují auta jako Porsche 911 GT3, Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Renault Mégane RS, Ford Focus RS nebo Mini John Cooper Works. (FIAT 500)

Reklama

Reklama