Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Jako další účinkující v show Hlas ČeskoSlovenska hledá pornostar vystoupí divoká karta časopisu Hustler, nenapodobitelný a skvělý Chuj deGenero, přirovnávaný některými odborníky k druhému Milanu Chladilovi, který přednese svým hutným vokálem přihřátého tuleně, ve vlastním překladu, světový hit Justýna Bíbra Boyfriend! ---„Dejte mi to v D-dur, pane kapelníku. Tři, čtyři… Příííítelkyně, příííítelkyně, můžeš býtiii moje přííííítelkyně! Dalo by se mooooje přííííítelkyně, až epickýýýý svět skončííííí, Vás tančit udělat rotaciiii a víííířivýýýý a hlas jel šíííííleně na hákuuuu jako vířivýýýým větrem! … A teď všichni se mnou, chci vidět vaše ruce!!! A ty, Ištváne, hobluj!!! … Ráááád bych, že všechno, co chcete! Heeeej holka, dovolteeee mi, abych s tebou mluvit!!!!“--- Poprosíme vážené porotce o hodnocení. Rytmus: „Si naozaj strašně kůl, starý, mam z toho zimomriavky, pozri. A chcem ťa mať vo svojom týme.“ Dara: „Ufff, to bolo, smrksmrk, také romantické, smrksmrk, som celá zjemnelá a dojatá. Smrksmrk, najkrajši song o láske, aký som v tejto šou počula!“ Michal David: „Ty jsi mě úplně odrovnal. Rozhodně by ti to slušelo s Michalem Hudčekem v mém novém muzikálu Zloduch zlodušný, Réza rezatá a železný Jindřich. Ještě nejsi úplná celebrita, ale polobrita, alespoň pro mě, tedy rozhodně ano!“ Pepa Vojtek: „Ty pičo!“ ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem z letošní série dva necelé díly a více v tom nehodlám pokračovat. Úlisného Michala Davida, očima zřetelně počítajícího peníze, které z účastníků vyrazí, nemá cenu blíže komentovat. "Lesbický pár" Rollins - Jandová, co říct ? O Darině jsem valné mínění neměla, o rokkerce Jandové ano, ale už mě přešlo. Nevěřím, že budou pracovat ve prospěch svého týmu. Zvětralý a opotřebovaný Vojtek aspoň tolik netlačí na pilu, v tom vidím plus. Trochu podobný je slovenský rapper s hezkou tváří, u toho můžu předpokládat, že děvčatům poskytne aspoň nějaký "zážitek" a zkušenost pro budoucí sexuální život. Soutěžících je mi líto, protože většinou mají talent. Vlčáci, kteří z nich vyrazí všechno a pak je nemilosrdně odkopnou, si už brousí zuby. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno