Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama