Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se jaký to má úspěch 11% je na takovou sračku nějak moc ne??? Hlavně mi to přijde jako hovadina, že je nikdy předtím ti 4 pitomečci(Michal David mi tak nevadí ale zklamal mě, že se k tomuhle vůbec nechal umluvit asi má málo peněz..)neviděli, protože vždycky to bylo a BUDE o vzhledu. Neříkejte mi, že byste si poslechli album od naprosté šeredy. Třeba se najdou tací ale to nechme na později. Leoš Mareš jako moderátor-znovu?Proč???To jako tahle příšerná země nemá jiného moderátora? Zase nějáká sračka, kterou někde obšlehli takže teď nás tím budou krmit. Díky bohu,že já se na tu televizi tak často nedívám a naštěstí teď ani nebudu mít delší dobu možnost :-). ()

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Reklama

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný ´´maraton´´ v hledání hlasu, superstar a jiných hvězd je zas zpět a už mě unavuje vytrvalost Novy. Po prvním díle hodnotit nebudu, stejně to moc význam nemá. Ale docela mě udivuje, kolik lidí tento pořad hodnotila, když se ještě vůbec nevysílal v TV, bylo jich kolem ´´60´´ a někteří hrdě hodnotili a psali v komentářích, že hodnotí, jen podle upoutávky v reklamách. Kam to tady pak spěje !!! / Viděné epizody cca *5.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem z letošní série dva necelé díly a více v tom nehodlám pokračovat. Úlisného Michala Davida, očima zřetelně počítajícího peníze, které z účastníků vyrazí, nemá cenu blíže komentovat. "Lesbický pár" Rollins - Jandová, co říct ? O Darině jsem valné mínění neměla, o rokkerce Jandové ano, ale už mě přešlo. Nevěřím, že budou pracovat ve prospěch svého týmu. Zvětralý a opotřebovaný Vojtek aspoň tolik netlačí na pilu, v tom vidím plus. Trochu podobný je slovenský rapper s hezkou tváří, u toho můžu předpokládat, že děvčatům poskytne aspoň nějaký "zážitek" a zkušenost pro budoucí sexuální život. Soutěžících je mi líto, protože většinou mají talent. Vlčáci, kteří z nich vyrazí všechno a pak je nemilosrdně odkopnou, si už brousí zuby. ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama