Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Já nedávám moc rád "odpad", vždy se snažím dát alespoň jednu hvězdu za snahu, jeden dobrý vtip, popřípadě hezkou holku. V tomto případě jdu ale až na dno. Proč nás s něčím takovým stále někdo otravuje. Populární hudba si stejně půjde svým směrem, bez ohledu na to co se tady děje. Čtyři celebrity, které jsou sice mediálně známé, jsou ale opravdu "ti", kteří mají rozhodnout o umění či neumění ? Michal David zblbnul mladé před třiceti roky, dnešní mládež je jinde. Pepa Vojtek je roker a jde si svým směrem, mnoho mladých mu svým zjevem a stylem nemůže nic říct. Rolincová nazpívala jedny "zvonky" a co od té doby ? Ten poslední exot je úplně bez komentáře. Ten má opravdu možná jen rytmus, ale rytmus není hudba. Do toho poblázněné publikum, když někdo zmáčkne svůj "čudl" a všichni hltají proč je chtějí do týmu. Pro pána krále o čem to je, vždyť je to pořád to stejné dokola. Vlastně pardon, dokola se točí teprve až teď, ten kdo chce mít ksicht přes celou obrazovku. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se jaký to má úspěch 11% je na takovou sračku nějak moc ne??? Hlavně mi to přijde jako hovadina, že je nikdy předtím ti 4 pitomečci(Michal David mi tak nevadí ale zklamal mě, že se k tomuhle vůbec nechal umluvit asi má málo peněz..)neviděli, protože vždycky to bylo a BUDE o vzhledu. Neříkejte mi, že byste si poslechli album od naprosté šeredy. Třeba se najdou tací ale to nechme na později. Leoš Mareš jako moderátor-znovu?Proč???To jako tahle příšerná země nemá jiného moderátora? Zase nějáká sračka, kterou někde obšlehli takže teď nás tím budou krmit. Díky bohu,že já se na tu televizi tak často nedívám a naštěstí teď ani nebudu mít delší dobu možnost :-). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama