Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Další patolízalskej pořad nutící nám další exoty s pěveckým talentem. Prachy nejsou snad na nic kolem nás, ale na tyhle zhovadilý pořady jo. V pořadí už ani nevím kolikátej pořad, kde se zas hledá někdo výjimečnej. Nejhorší nebo možná nejabsurdnější na celý týhle šaškárně je, že si ti chudáci opravdu myslí jaký jsou zpěváci. A proč ne, když je o tom přesvědčuje porota složená z takovejch pěveckejch odborníků :-D. Jediný čemu prospějete sledováním a SMSkováním je Marešovo peněžence, aspoň si za vaše prachy může zas prolejt hrdlo na nějaký párty nebo si pořídit nový fáro. Absolutně pak nerozumím tomu, jak může nějaká Rolincová a Rytmus hodnotit něčí zpěv. Dara skončila se zpěvem se Zvonky štěstí a Rytmus může ukazovat tak akorát to svoje tetování, což je asi všechno, čím je zajímavej. Oba rozumí zpěvu asi jako koza petrželi. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Začnu hned od "podlahy" a to porotou. Michal David přes to, že jeho výstupy jsou mi minimálně odporné a jeho muzika ještě z minulého režimu se mi hnusí, tak se v muzice vyzná a tak ho jsem tam ještě překousl, ale Rytmus, který se tváří že muzice rozumí a místo toho jen posuzuje jak by dané lidi "prodal" a jak jsou cool je nehoráznost, která v hudební soutěži nemá co dělat! I přes to že Dara má kolikrát vcelku rozumné názory, nemám k ní jako hudebníkovi i člověku žádný respekt a neberu ji jako hudební autoritu a věděl bych o 100 dálších lidech, kteří si tam zaslouží být daleko víc než právě ona! Pepa Vojtek muzice rozumí, ale je hodně jednostraný což by mi až tak nevadilo pokud by se jako hudeník více "rozevřel" a využil svůj hudební potenciál k posuzování. Soutěž jako všechny tyhle soutěže mají jedno společné a to KOMERCI, která srší všudypřítomnou atmosférou! Proč se někdy nesejdou inteligentní lidi a nesnáží se udělat něco na úrovňi to nepochopím. Tímto tuto sutěž odsuzuju do hlubokého zániku a jediná výhoda je že jsem se nemusel dívat na úplné trotly z hvězdné pěchoty!!! Opravdu jsme dospěli do fáze kdy se nám kultura rozpadá pod rukama kvůli všem takovým zámořským sračkám, které tu přichází (a většinou se ještě snaží okopírovat vše a nakonec to není vůbec originální a srší z toho trapas!!!)! Jak by řekl náš známý professor z Futuramy: "I don't want live on this planet anymore!" Pokud bude sledovanost takovýchto pořadů u nás stoupat tak je u nás rozmanitá a seriózní kultura mrtvá během 20 let! Místo čučení na takovouto zhovadilost si raději koupím lístek do divadla!!! ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama