Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prostředí, úkoly a smysl celé soutěže zůstaly zachovány. Co je však mimo, jsou pro mě hádanky (podle mě zcela nelogické nebo maj na prima cool mizernýho překladatele). A hlavně: ta ženská, co se pořád zubí, jako by byla placená za každou minuty, kdy vycení tesáky? A Master Boyard?? A otec Fourra!!!!?? Chci zpátky otce Fourra! Apoň že Pačes a Paklíč po pevnosti pořád pobíhají a Kebule sice zestárl o pár let, ale pořád je stejně "příjemnej" :) Zkrátka v tomhle případě je francouzská verze neostižitelná. Škoda přeškoda. ()

phoorecek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože bože, co se to točí na tom světě. Blonďatá, kozatá, věčně se smějící moderátorka, jenž vydává skřeky velice podobné skřekům z pavilónu opic v ostravské ZOO a běhá po hradě se soutěžícími v podpadkách, aby se vůbec vešla do záběru se ZLÝM OTCEM FÜHREREM kterému zapoměli říct že hraje záporňáka. Celou tuto skupinku doprovází 2 nevkusní skřeti pravděpodobně bratranci Gluma. A televize C()()L si myslí že zrovna tento pořad je vhodný na páteční večery.NE NE NE, celé špatně,hnus. ()

Reklama

lajkus 

všechny recenze uživatele

Banda namakanejch hovad, z nichž polovina dělá v posilovně (a to vážně), ženský se zadky že by zalehli slona, pan Boyard co má furt stejný pitomý kecy, blonďatá pinda co si neuvědomuje, že je trapná, kapitán co pindá blbosti a snaží se o improvizovaný vtip.... Hned jak vidím obsazení a soutěžící této fraška beru do ruky šavli, ptáka si hodim na rameno a mám chuť podřezat pár hrdel.... Ta hvězda je za znělku a krásnou pevnost... ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Nehodnotná parodie na původní francouzský Pevnost Boyard. V tomto podání to spíše působí směšně, nezajímavě a v divákovi to rozhodně nevyvolává touhu po dobrodružství či napětí. Největším přehmatem jsou oba moderátoři, kteří si hrají na zlého a hodného policajta. Ovšem jejich role by se měli spíše jmenovat hloupá blondýnka a trapný pan navíc, který mě svými rádoby hláškami neuvěřitelně konsternuje. Třešničkou na dortu je ten strejda ve věži, který se musí tak max. sám sobě smát, když se na to doma v televizi dívá. Chtěla jsem, aby se pevnost vrátila, ale tohle opravdu neni ta správná cesta. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Stejné nebo téměř stejné úkoly jako původní soutěž, sympatičtí soutěžící, ale naprosto pitomí průvodci - hloupá Pamela (schválně blondýna?) a trapný chlapík, který si myslí, že je ultrakůl, když soutěžícím nadává. Kéž by mu některý z těch spotovců sáhl do úsměvu. Nakonec trapný "profesor", který hloupě natahuje svoje rádoby hádanky trapnými řečmi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama