Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě nebaví ještě víc než všechny ostatní soutěže, ve kterých týmy běhají a plní úkoly.. Ty jako takové nejsou špatné, ale celé to pojetí mě ubíjí.. Vůbec mi to nepřipadá napínavé a nudí mě to.. Nemluvě o naprosto trapných hláškách a příšerném "Kapitánovi" (nebo tak nějak se mu říká), který každou svoji hádanku okecává těmi nejtrapnějšími historkami.. Nebýt něj, byla bych možná schopná dát i vyšší hodnocení.. Ale takhle? To už mě víc baví sbírání zlatých bludišťáků.. ()

Mičl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má na COOLu nahradit Kdo přežije? Zařazením (ještě k tomu této trapné britské verze) do svého programu ztratila stanice minimálně 50% diváku (můj odhad), včetně mě. Ani z nostalgie nedám hvězdu, směle to posílám do odpadu a na coolu to bojkotuju. Chci zpátky Survivora, ideálně od první série, nebo alespoň pokračování po Mikronésii. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrzení, že už "to není ono" považuju za hodně umírněnou verzi toho, že to je hrůza! Soutěžící jako by z oka vypadli těm umělinám, které se objevují ve Faktoru strachu, moderátor je mi více než nesympatický a ta karikatura otce Fury nestojí ani za zmínku. Soutěžní úkoly jsou pořád stejně dobré, ale to je všechno, za to nemůžu dát bohužel ani hvězdičku. Asi bych přijala raději to, kdyby opakovali původní díly, než vypouštět tady tohle. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trapná zvučka, trpaslíci, blondýna, prehnane cynický Boyard, namakanci, entuziazmus a týmový duch, všetečné otázky už spomínanej blondýnky, dalšie cynické poznámky od Boyarda, kľúče, nápovedy, hláskovanie, väčšinou zlatiaky. Takto nejako znie stručný súhrn jediného dielu britskej značne zjadnodušenej verzie Pevnosti Boyard. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama