Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

phoorecek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože bože, co se to točí na tom světě. Blonďatá, kozatá, věčně se smějící moderátorka, jenž vydává skřeky velice podobné skřekům z pavilónu opic v ostravské ZOO a běhá po hradě se soutěžícími v podpadkách, aby se vůbec vešla do záběru se ZLÝM OTCEM FÜHREREM kterému zapoměli říct že hraje záporňáka. Celou tuto skupinku doprovází 2 nevkusní skřeti pravděpodobně bratranci Gluma. A televize C()()L si myslí že zrovna tento pořad je vhodný na páteční večery.NE NE NE, celé špatně,hnus. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prostředí, úkoly a smysl celé soutěže zůstaly zachovány. Co je však mimo, jsou pro mě hádanky (podle mě zcela nelogické nebo maj na prima cool mizernýho překladatele). A hlavně: ta ženská, co se pořád zubí, jako by byla placená za každou minuty, kdy vycení tesáky? A Master Boyard?? A otec Fourra!!!!?? Chci zpátky otce Fourra! Apoň že Pačes a Paklíč po pevnosti pořád pobíhají a Kebule sice zestárl o pár let, ale pořád je stejně "příjemnej" :) Zkrátka v tomhle případě je francouzská verze neostižitelná. Škoda přeškoda. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodne ne! Moderatori stoji za pekne kulove. Tupa prsata zubata blondyna, ktera opakuje kazdou vetu stokrat a chlapek, co si mysli, ze bude vypadat jako macho, kdyz soutezicim nadava. Jeho trapny vyraz se neda nazvat ani parodii! Navic nepochopili rozdil mezi povzbuzovanim a zbytecnym dokolecka opakovanym popisovanim ocividnych udalosti. Jeste ze zustali originalni Paklic a Paces, jen za ty davam jednu hvezdu. Jinak je to vysmech! Nahradit otce Fura jakymsi pochybnym profesorem "Caryfukem" hovori za vse. Je to zkratka uboha ujecena verze, ktera nesaha originalu ani po gumicku od ponozek. *********************** Verze s Christopherem Ellisonem a Jodie Penfoldovou je o neco koukatelnejsi, te bych dala o hvezdu vic, ackoli blaznivy Kapitan je stejne zalostny jako Caryfuk. Miss you, Yann Le Gac! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Stejné nebo téměř stejné úkoly jako původní soutěž, sympatičtí soutěžící, ale naprosto pitomí průvodci - hloupá Pamela (schválně blondýna?) a trapný chlapík, který si myslí, že je ultrakůl, když soutěžícím nadává. Kéž by mu některý z těch spotovců sáhl do úsměvu. Nakonec trapný "profesor", který hloupě natahuje svoje rádoby hádanky trapnými řečmi. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá pevnost Boyard je zpět! Navíc s naprosto geniálně a zřejmě i záměrně tupým dabingem Prima Cool(což samotná "Kolíkova" televize nepokrytě přiznává v parodujících upoutávkách). Navíc ve věži už "nestraší" otec Fura, ale nějaký pomatený blázen, který plácá páté přes deváté. Do pevnosti tentokráte jezdí policejní sbory jednotlivých londýnských okrsků, případně bachaři. Nejvíce ovšem vždy pobaví instruktoři z fitness center, jež nejsou sto vyšplhat pár metrů po laně. Ve výsledku tak jde sice o nechtěnou, ale přesto, nebo právě proto povedenou zábavu. Pane Kebule, prosím gong! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama