Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Mičl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má na COOLu nahradit Kdo přežije? Zařazením (ještě k tomu této trapné britské verze) do svého programu ztratila stanice minimálně 50% diváku (můj odhad), včetně mě. Ani z nostalgie nedám hvězdu, směle to posílám do odpadu a na coolu to bojkotuju. Chci zpátky Survivora, ideálně od první série, nebo alespoň pokračování po Mikronésii. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trapná zvučka, trpaslíci, blondýna, prehnane cynický Boyard, namakanci, entuziazmus a týmový duch, všetečné otázky už spomínanej blondýnky, dalšie cynické poznámky od Boyarda, kľúče, nápovedy, hláskovanie, väčšinou zlatiaky. Takto nejako znie stručný súhrn jediného dielu britskej značne zjadnodušenej verzie Pevnosti Boyard. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Prostředí 5/10/// +hudební Boyard theme, soutěživost, jistá zábava -neoriginalita, slabší uvaděči a průvodci/// Koukám si takhle na prvních pár dílů a koukám, že nostalgie nějak nefunguje. Všímám si že postavy, které jsem si pamatoval, tu nejsou a že je to celé nějaké jiné a přitom stejné. Tak jsem zapátral a aha ono se jedná o britskou verzi. No nazdar si říkám. A taky si říkám, že jako náhražka Trosečníka je to velice slabé a možná i zbytečné se tímhle pořadem v současné našlápnuté konkurenci (pro mě třebas zajímavější The Amazing Race) zabývat. Sice chápu tvůrce, že když je koza dojná, má se podojit až na kost. Jenže si taky říkám, že to je v tomto případě zbytečný pokus. O mém názoru svědčí i to, že tato verze měla jen 5 řad. Navíc koukat se na to stejné ve stejném prostředí není moc zábavné. Klidně si ale počkám na originál a jestli ho budou vysílat, mrknu klidně na všech 20 řad.To je panečku výzva./// Celkem 53%/// ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Nehodnotná parodie na původní francouzský Pevnost Boyard. V tomto podání to spíše působí směšně, nezajímavě a v divákovi to rozhodně nevyvolává touhu po dobrodružství či napětí. Největším přehmatem jsou oba moderátoři, kteří si hrají na zlého a hodného policajta. Ovšem jejich role by se měli spíše jmenovat hloupá blondýnka a trapný pan navíc, který mě svými rádoby hláškami neuvěřitelně konsternuje. Třešničkou na dortu je ten strejda ve věži, který se musí tak max. sám sobě smát, když se na to doma v televizi dívá. Chtěla jsem, aby se pevnost vrátila, ale tohle opravdu neni ta správná cesta. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama