Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Disk 

všechny recenze uživatele

Ta britská Pevnost Boyard, co v současné době běží na Prima Cool, je... no, jsem z ní v rozpacích. Nesympatický a rádobydrsný moderátor, moderátorka, která má nafouklé snad vše kromě mozku, otec Fura tu vypadá jako bláznivý profesor alchymie (a bohužel nemá pověstné myšlenky dne), úkoly jsou nezajímavé (chybí hlavně souboje v bahně) a především scházejí legendární velmistři. Sice Paklíč a Pačes zůstali stejní, jak si je pamatuji z dětství, ale je to málo. Měli raději opakovat staré francouzské díly, které byly doopravdy zábavné a navíc měly charitativní účel. Britská verze je nudná křeč, schází jí šarm a soutěžící soutěží jenom o prachy pro sebe. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Nehodnotná parodie na původní francouzský Pevnost Boyard. V tomto podání to spíše působí směšně, nezajímavě a v divákovi to rozhodně nevyvolává touhu po dobrodružství či napětí. Největším přehmatem jsou oba moderátoři, kteří si hrají na zlého a hodného policajta. Ovšem jejich role by se měli spíše jmenovat hloupá blondýnka a trapný pan navíc, který mě svými rádoby hláškami neuvěřitelně konsternuje. Třešničkou na dortu je ten strejda ve věži, který se musí tak max. sám sobě smát, když se na to doma v televizi dívá. Chtěla jsem, aby se pevnost vrátila, ale tohle opravdu neni ta správná cesta. ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Prckové jsou fajn, ale co to tam probůh nacpali za hlavního chlapa? Od Britů bych čekal, že nebudou vybírat posádku pevnosti rovnou od laciného baru a ani jim nedají převlek. I ty disciplíny mi přijdou tak nějak málo stylové a až příliš bezpečné. Když jsem byl malej, tak jsem se na to díval kvůli napětí a ně kvůli prsaté průvodkyni a nadšení soutěžících. Ale snad se časem polepšej. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Byť respektuji to, že každý más svůj názor, tak odpady a jedna hvězdička jsou tedy zatraceně mimo mísu. Mně osobně nevadí ani drsný Boyard (někdy je docela vtipný) a ani moderátorka, je příjemně mateřská (a tím nemyslím, že je velmi dobře uzpůsobena kojení) a přátelská. Ne, není to dokonalý odraz francouzského originálu, ale kdyby byl, tak by zase plno lidí peskovalo, že je to dle kopíráku. Jen profesor je pro mě zklamáním, jeho pokusy o to být vtipný jsou úplně mimo. Pokud jde o dobu trvání jednotlivých dílů, tak je to taková "lite edice", ale já se bavím. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Už to není "pravý" Fort Boyard, ale díky tomu, že já jsem tak velký fanoušek této originální soutežě, tak aji tyto série baví a rád se na ně kouknu. Kor navíc, když jsem to sledoval v mém mládí před více než 10 lety a přál si, ať to nějaká z tuzemských televizí začne vysílat. Dlouho jsem se nemohl dočkat, pořád jen ordinace, ulice a jiné s.ačky, ale nějaká pořádná soutěž/seriál podobná boyardu ne a ne se objevit. Takže jsem teď rád, že to začala vysílat od minulého týdne prima cool. Jednu výtku a ne málou ale mám - hrozný opravdu strašný dabing.. 65% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama