Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

1. série za 4*, 2. série za 3* a poslední série je naprostý úlet, snad nejhorší obměna hereckého obsazení v historii dobrodružných soutěží. Úchylný a opilý námořník má snad být náhradou za profesora čáryfuka, což byl jen odvar otce Fura. Naprosto nesympatická a sebestředná blondýnka, která se někdy více soustředí, aby její obličej zabrala kamera, než by pomáhala soutěžícím. V porovnání s předchozí blondýnou kráskou, tak trochu parodie. Poslední věc co mne kope do očí, je postava pana Boyarda, zatímco herec v první a druhé sérii, ač časem již stereotypní svými hláškami, byl celkem snesitelný. Pan Boyard v třetí sérii je znova takový castingový vtípek. Občas se bojím, aby ten naprosto nevýrazný (charisma nikoli v postava) nedostal infarkt. Třetí sérii hodnotím (i vzhledem k určitému pozměnění - spíše některé průměrné a nadprůměrné disciplíny byly nahrazeny podprůměrnými a celkovému zjednodušení, zbulvarizování, atd.) odpadem. Celkově vzato 45 %. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě nebaví ještě víc než všechny ostatní soutěže, ve kterých týmy běhají a plní úkoly.. Ty jako takové nejsou špatné, ale celé to pojetí mě ubíjí.. Vůbec mi to nepřipadá napínavé a nudí mě to.. Nemluvě o naprosto trapných hláškách a příšerném "Kapitánovi" (nebo tak nějak se mu říká), který každou svoji hádanku okecává těmi nejtrapnějšími historkami.. Nebýt něj, byla bych možná schopná dát i vyšší hodnocení.. Ale takhle? To už mě víc baví sbírání zlatých bludišťáků.. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá pevnost Boyard je zpět! Navíc s naprosto geniálně a zřejmě i záměrně tupým dabingem Prima Cool(což samotná "Kolíkova" televize nepokrytě přiznává v parodujících upoutávkách). Navíc ve věži už "nestraší" otec Fura, ale nějaký pomatený blázen, který plácá páté přes deváté. Do pevnosti tentokráte jezdí policejní sbory jednotlivých londýnských okrsků, případně bachaři. Nejvíce ovšem vždy pobaví instruktoři z fitness center, jež nejsou sto vyšplhat pár metrů po laně. Ve výsledku tak jde sice o nechtěnou, ale přesto, nebo právě proto povedenou zábavu. Pane Kebule, prosím gong! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama