Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Taková hardcore variace Chcete být milionářem? Akorát že místo vědomostních otázek se čtyřmi možnostmi máte jen dvě a to přímo životně důležité.Třeba za A)nechat se utopit v sudu nebo za B)nechat se zastřelit? Zkrátka vždy máte možnost svobodné volby a když si nevíte rady, nechybí ani nápověda. Vlastně vždy je to 50 na 50 nebo to za vás prostě rozhodne soused u sváteční tabule. To pak není divu, že se sadistický prachatý vašnosta i se svým pokrevním mentálem popadají za břicha, když se hosté po hlavním chodu bodají a bičují jako o život. A abych nezapomněl, samozřejmě jsem se těšil na Šašenku a její herecký výkon. Na Oscara to sice zatím není, ale musíme jí dát čas..přece jen neměla dva penisy v konečníku, tak je to pro ní nová zkušenost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takové malé milé komorní drámko o jedné netradiční večeři s bohatým, ale poněkud vyšinutým panem hostitelem. Není to jen tak obyčejná večeře, ale večeře soutěžní. Vítěz bere všechno a ostatní... ti budou holt postupně eliminováni. Docela mě to bavilo, ale zdejších 68% se mi zdá přehnaných. Možná bych uvažoval o čtvrté, kdyby byly soutěžní úkoly ještě víc drsnější a úchylnější. Nebo kdyby pan hostitel nebyl tak příšerně zkarikovaný, jeho teatrální mimika a afektovaná dikce byly k smíchu, radši bych na jeho místě viděl někoho "hustějšího", jako byl třeba Bellův Jigsaw. A účast slečny Šedivé, známé z nějakých těch pornáčů, možná sice producentům přiláká pár procent mužského diváctva, ale říkám to znova, jako už po Open Windows - nejen že je fakt šeredná a nesympatická, ale hraje jako prkno. Vrať se zpátky k análům, běhno! A jeden postřeh - když se točí scéna, ve které mají být postavy topeny v sudu s vodou, od herců bych očekával, že si do té vody namočí hlavu, a ne že budou jen předstírat, že si v ní jako máčí obličej. Ani prořízlé očičko nebylo vidět a ani nevyteklo, slabota, celé to prostě bylo takové nějaké příliš cukrkandlové... ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Tak čo si vyberiete?" vraví naškerený chlapík s fúzikmi v sivom elegantnom obleku, dívajúc sa na účastníkov hry posadených za stôl. Vybrať si Would You Rather bola výhra, pretože som sa dočkal hororového prekvapenia roku. Čo na tom, že základná myšlienka "strč pár ľudí spolu do nejakého objektu, sľúb im poriadny balík a nechaj ich, nech sa sami vyradia z hry" bola už aj v takom paskvile, akým je 9 hráčov so smrťou, keď sa Levy darí doplniť ju konceptom postaveným na hre Chcete radšej? Precízna réžia, dokonalé obsadenie (Lambrick a Bevans, ktorý akoby vypadol z bondoviek za éry Seana Conneryho, sú geniálny) a perfektné spracovanie. Teším sa na ďalší Levyho film. 90% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Pustil byste si raději tento film znovu a nebo dostal tři kopance do koulí?" No vzhledem k tomu, jak suchý ten film byl, tak snad radši ty kopance do koulí... Ne, teď vážně, od žánru thriller/horor bych teda čekal o hodně víc, než to, čeho se mi dostalo. "Would you rather" scénky by mohly být o dost propracovanější, zákeřnější a šílenější. Přirovnávání ke klonu nebo dalšímu Saw nepřipadá v úvahu! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Peniaze sú vždy veľká inšpirácia. Ak je v tom navyše i záchrana vlastného brata, necháte sa v pohode nahovoriť na kadejakú zvrhlosť. Pomerne neznámy "hororík" ťaží hlavne z atmosféry uzavretého priestoru a nepredvídateľnosti, pretože šialený milionár je schopný všetkého. Trocha zaskočí záver, ale prečo nie? 70%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama