Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Co je pro někoho rájem, může pro druhýho znamenat peklo. Neudivuje mě skutečnost, že existuje sorta lidí, jejichž životním cílem je válet se celej život v teple u bazénu, líbat vlastní svaly a permanentně souložit. Co mě ale udivuje je, že suma inteligenčních kvocientů všech soutěžících Hotelu Paradise by se směle vyrovnala s inteligencí bublajícího bahna. Myslím, že dát dohromady toto společenstvo kreténů musela být docela fuška, protože jde skutečně o destilát, pravzorek, krystalickou esenci té nejčistší lidské pitomosti. Vznavači povrchnosti, otroci podivně překroucených hodnot společně vytvořili "show" tak neskutečně zvrácenou, že skutečně překročila všechny myslitelné meze. To už není reality show, ale drsná publicistika o nezměrných pláních lidské ubohosti. A já se těm lidem "v hotelu" nesměju, já pláču, protože je mi jich vlastně strašně líto. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, tohle má být nějaké nepovedené retro? Nebo jakýsi návrat do minulosti? Myslel jsem si, že v roce 2012 už syndrom "žraní hoven za peníze"(prosím neosočujte mne z používání vulgárních slov, toto je totiž odborný termín) v podobě reality show typu Big Brother a VyVolení vymřel. Televize Prima a Joj se nám však zřejmě snaží dokázat opak a vrátit tuto "kvalitní zábavu" na naše obrazovky. Brrrrrrrrr. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Holt v roku 2012 som mal ešte televíziu a sledoval podobné sprostosti. Až neskôr som televízor vyhodil kvôli zapredanosti a manipulácií médií a propagácií transexuality a iných úchylných stvorení typu Koleník, Kemka či Stanke. (Slováci vedia). Táto Reality Show bola jedna z posledných, ktoré som videl a bavila ma len kvôli určitým veciam. Samozrejme že všetci, čo v tom vystupovali boli priblblí magori a správali sa presne tak, ale mňa zaujalo hlavne prostredie. To hádam každého. Pochválil by som, že sa tento seriál nesnažil o to, aby tam súťažiaci počali dieťa ako napríklad vo Vyvolených, alebo Big Brother. Nechutného sexu sa tu nedočkáte. Nie som fanúšikom týchto blbých Reality Show, ale v tom čase som naozaj nemal čo iné doma robiť a pri posilovaní som to jedným uchom počúval a rozhodne to na mne nezanechalo žiadne trvalé následky. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!!!!!Jedna z největších h**adin co jsem kdy viděla...Reality show co nemá absolutně žádný cíl.Řekněte mi prosím někdo jakej má cíl něco, co se dá přirovnat k plné králíkárně.Prostě nacpali lidi do nějákýho hotelu podle postav a "inteligence"soudím,že jde o velice špatné a pravděpodobně Géčkové porno herce, kteří dělají asi za peníze velice špatné intriky a "vztahy"...Neviděla jsem vztah poslepovaný jakoukoliv reality show co by vydržel..Tady jde opravdu jen o sex a nic jiného. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Vybrať odpad spoločnosti, hlavne nech sú nadržaní, vyrábajme škandály, aké tu doteraz neboli, aby sme zvýšili sledovanosť, šokujme tým, čo tu ešte nebolo, podhoďme ich obyčajným ľuďom v hlavnom vysielacom čase, nech to kľudne vidia aj deti, nadržaní mladiství, či kresťansky alebo inak nábožensky založení ľudia. Robme to roky, zmeníme ľudské povahy 99% ovplyvniteľných ľudí a potom nad nimi budeme ľahko panovať. Médiá, ktoré vo veľkej väčšine vlastnia majitelia so židovským vierovyznaním, by si toto v Izraeli pre najortodoxnejších určite nedovolili. Podsúvať odpad na odvrátenie pohľadu je zlé, na zmenu názorov ešte horšie. Väčšinou sa ukáže, čo sú to za ľudia v extrémnych situáciách, neverím, že by niekto z nich prežil pracovné tábory na Sibíri, veľkú hospodársku krízu v New Yorku v 30. rokoch alebo ešte lepšie v tých rokoch v hladových dolinách vo svete, či iné utrpenia, kde sa ukážu veľkí ľudia. Za najväčšiu perlu zatiaľ považujem výrok jednej silikónovej blondínky, že vy tam doma mrznete a my si tu užívame v teple. Však čo, zahoďme dôstojnosť, česť či úctu, hlavne nech nám je na chvíľu dobre telesne. Kde ste ľudia nechali duchovnú stránku života? Otras, hnus a vlastne pri komentároch k televíznym programom som to už veľa krát spomínal a už sa mi nechce opakovať, je to bieda a znova sa natíska klišé otázka, ale úplne pravdivá - Kam tento svet speje? Ľudia robte niečo užitočné, vytvárajte hodnoty, robte svet lepším, buďte šťastný a robte šťastných aj ostatných a toto nesledujte, o nič dôležité neprídete, iba si ušetríte drahocenný čas. Svet je krásne miesto a nikdy neviete, možno raz budete žiť na pláži, či na mieste, ktoré bude pre vás rajom na Zemi, ale snažte sa, aby sa tak cítili aj iní a aby ho našli aj iní. Nekazme si svet zlom, aké je toto! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Na Hotel Paradise bylo ve večerních hodinách podáno celkem 85 stížností na hluk. (Dlee)
  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama