Reklama

Reklama

VOD (1)

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celeste a Jesse jsou naprosto skvělý pár. Neskutečně si rozumí, všude jsou spolu, baví se a smějí se, jako jen málo párů. O to více vás překvapí, když zjistíte, že se tihle dva zrovna rozvádějí. Kdyby vám to sami řekli, nevěřili byste jim. Podle všeho se však hádali a právě tím, že se rozhodli rozvést, dalo všechno do pořádku. Jenže alkohol dělá svoje a oni spolu nakonec skončí v posteli. Jemu by to nevadilo, on ji miluje, ale ona to nenese dobře. Pak si ale uvědomí, těsně předtím než musela na nějakou dobu odjet. Celeste se chce s Jessem vidět, protože i ona zjistí, že vlastně rozvod nechce. Vrátí se a konečně mají čas si promluvit. Jesse jí ale sdělí zprávu, která s ní docela zamává. On čeká dítě s jinou. Jak je to možné?! Vždyť byla pryč jenom dva týdny! No jo, nevěra se objeví po nějaké době, hlavně když byla nechráněná. Jesse najednou chce rozvod, chce být otcem, ale Celeste chce jeho. Miluje ho. A teď tu máme základní problém. Jak to s těma dvěma vlastně skončí. Budete až do konce napnutí, jestli spolu zůstanou anebo se Jesse rozhodne pro svou nevěru. Vlastně je to místy celkem pěkný film, jen přestává být celkem rychle zábavný. Jde pak už jen o city, o to, jak se ona dokáže ztrapnit, že on neví, co vlastně opravdu chce. Začíná to pak být celkem dlouhé a vy se jen zajímáte o to, aby už to konečně vyřešili a vy si mohli jít po svém. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

janeke 

všechny recenze uživatele

film o ľuďoch a ich vzťahoch, ktorého jediná devíza by bola v jeho pravdivosti a uveriteľnosti. ale títo dvaja ani nemali skutočné trable a ono sa to celé len snažilo vyzerať úprimne, keďže do dialógov začlenili slová cock a ass a podobne. chyba lávky, emočne sa tento film nedotkne ani jednobunkovca. v tejto kategórii sú omnoho lepšie The Last Kiss a Last Night - vrátane lepšieho castingu. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, který si pustíte, půl hodiny ho sledujete a neustále si říkáte "Co to sakra ten vořech mele?, Co to plácá, vo čem to jako má bejt?". Naprosto, ale naprosto mimo. Oni si prostě mysleli, že když se tam bude hodně mluvit, že to bude inteligentní. A nemá to ani hlavu ani patu. Vůbec mne nezajímalo, jak to dopadne. 20% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Upřímně musím přiznat, že jsem to neměl sílu dokoukat. Film je naprosto jalový. I reklama na vložky, tablety do hajzlu nebo dědu Hornbacha, surfujícího holým zadkem lesem po prknech má větší grády a spád. Ústřední pár k sobě neustále hledá cestu; marně. Jen si neustále vyčítají úspěchy a neúspěchy. Hlavní hrdinka, ačkoliv je hezká a sympatická, navíc vypadá tak o deset let starší, než její protějšek, což dost kazí představu o dokonalém páru. Hořko sladká hromada žvanění bez vtipu a nápadu diváka nakonec umlátí jako hospodský rváč s bicepsy jak stehno židlí do zátylku. Snad to dopadlo happyendem. Já už to nechci zjišťovat. 35% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rashida Jones mi tady udělala obrovskou radost. Ať byla jakákoliv, nevím proč, trošku jsem jí v tom jejím chování rozuměl. No a právě proto se mi pak na film koukalo hezky. Dokonce i ten Andy Samberg mi nevadil. Na vztahovačku děsně příjemná práce, která nenadchne, ale ani neurazí. No a otevřený konec, ten vyloženě potěší, protože život takový prostě je. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama