Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, že to celé je jen nahrané divadlo, že oba hlavní hledači jsou vlastně regulérní herci a baviči, že nic na co koukáme vlastně není skutečné...Je mi to fakt jedno, protože se bavím a to mi vlastně stačí :-) Pánové z toho vytřískali celkem slušnou popularitu viz. jejich fcb profili, ale to je vlastně aspoň podle mne taky v pořádku. A takový "Ton" Jones, je spokojený dvakrát, ten má navrch ještě novou Slovenskou přítelkyni :-) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka TV diváka. Tohle má k “reality show” blízko asi jako wrestling má k “bojovým sportům”. Oboje je neskutečná komedie a divadlo na tupé publikum. V každém skladu co vydražili za 5,50 je kufřík s bouchačkou (ideálně historickou) nebo nějaký nevídaný super drahý skvost. Výdělek je vždy jistota desetinásobku… a ty jejich kecy do toho. Neskutečný. Navíc až komické je, že vždy co “najdou” prodají. 100% případů. Neexistuje, aby kupující/odborník ve finále řekl: “NE! Za tolik to nekoupím, zase si to odneste.” ()

Reklama

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

První díl, který jsem viděl, mě nenadchnul. Potom ale jakoby naschvál jsem často sedal k tv ve chvíli, kdy pouštěli tento pořad a postupně si mě získal. Kluci jsou sympatiční, jde jim to od ruky i odpusy. Mám rád staré věci, protože jsou z pravidla kvalitnější, než většina dnešních rychloobrátkových šuntů. Toto by mě taky bavilo :D! Hodnocení Odpad se tady opravdu nehodí. Myslím, že to nemůže nikoho urazit ani popudit. Mrzí mě jen, že jednou nešikovně otevírali trezor a spálili pistol. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě baví, když najdou něco, co k provozu potřebuje baterie a ejhle! Ihned po vytažení ze skladu to jezdí / bzučí / pípá / vyrábí kokakolu. Ať už koupí cokoli můžete si být jisti, že uvnitř v nějakém kufříku je buď váza z dynastie Ming nebo meč krále Artuše. Vypovídající hodnotu to nemá žádnou, protože je to vše nahrané. Ale na druhou stranu - pokud na to přistoupíte tak se u toho ta půlhodina života utratí celkem snadno.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama