Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (100)

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a velmi špatně zahraná - ústřední duo je na odstřel - trapárna, která se tváří jako super drama, ale je to akorát voser. Kouknul jsem se na to, protože v komparzu dřevorubců hrál můj otec. Kdyby ho ti kokoti dali do pořádnýho záběru, udělali by líp. Na Jennifer a Bradleyho se koukat nedalo. Brr! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo, není to úplně dokonalé, ale máme tu skvělou ústřední dvojici, vynikající kameru a výpravu, a i když se to trošku vleče, tak je to vlastně velmi zajímavá takový polowestern. Má to hodně silných okamžiků (ztráta dítěte, zmrzačení), naopak mi to přišlo hezky jiné než většina filmů s podobným tématem. Knihu jsem samozřejmě nečetl, ani o ní nikdy neslyšel, takže postavu Sereny nemůžu posoudit do hloubky, zato konec byl opravdu skvělý a dám o jednu hvězdu navíc...70% ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Budu upřímná, na tohle se fakt moc nedalo koukat. Jak moc jsem si říkala, že se aspoň vydržím dívat na Bradleyho ostře řezanou čelist, tak to se prostě nedalo, a od půlky do konce jsem film rychlým proklikláváním dokoukala asi za 4 minuty. Což mi asi některý důležitý části utekly, ale ten film je tak naprosto nesmyslně protahovenj a většina herců působí strašně strojeně, že na moje nervy to bylo fakt už moc. Jestli jste masochista, prosím, užijte si to. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív je všechno jako z růžového snu, pak se všechno šeredným způsobem začne kazit. Jennifer Lawrence mě nepřesvědčila, že by dokázala bravurně pokácet strom sekerou. Bradley Cooper má taky do drsného majitele pily dost daleko. Překvapivě se v odlehlých horách uprostřed ničeho začne odehrávat velmi niterné drama hlavního páru, jehož námět je pořád velice aktuální. Ale to řešení! Ach jo. Z filmu knižní předloha přímo trčí a způsob, jak se vypořádat s neštěstím je zcela na hlavu padlý i v rámci dřevorubeckého tábora. Leda by tam bylo šílenství nakažlivé. A vůbec to drama je takové odtažité, neprožité, nedokáže diváka zasáhnout, spíš ho otráví. SHRNUTÍ: Přemýšlíte nad kariérou dřevorubce. Nedoporučuji těhotným ženám nebo těm, které se o otěhotnění snaží. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že když zde hrají Bradley Cooper a Jennifer Lawrence, tak to bude určitě dobrý film. Ovšem když je špatný scénář, tak to ani herci nezachrání. Tohle bylo dosti špatné, nějaký příběh tam byl, ale moc nezaujal. Hned v úvodu filmu Pemberton potká Serenu a najednou střih a už jsou manželé. What the fuck? Pak se Serena (Jennifer Lawrence) jako v některých svých ostatní filmech zblázní, začne dělat hysterku a už jde celý film do kopru. Né, že by to bylo přímo Jennifer, já jí mám jako herečku celkem rád, ale občas hraje takové postavy, že jsem na to už alergický, jak tam hysterčí. Snad už si duo Cooper + Lawrence bude vybírat lepší filmy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama