Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $176,391Tržby Celosvetovo $3,918,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ komorná dráma, ktorá v konečnom výsledku ponúkne len slušnú depku a nič na vyše /40%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vanilková bohyně Serena v lehce pochybném podání Jennifer Lawrence tady má jen dvě polohy (nebavím se o koitu). Nejdřív jako (všeho)schopná doktorka Voštěpová vodí za kládu dřevaře Bradleyho Coopera a pak, po vyhlášení věčného vegetačního klidu, už jen vyšiluje, nebo čumí jak kůrovec na Ríšu Brabce. Není se co divit, když manžel používá jazyk už jen na zalepování obálek s výživným pro levobočka! Rashova novela v sobě nejspíš skrývá potenciál, ale tady se z něj projevilo pramálo. Film bez identity, s opakující se návodnou hudbou plnou tklivosti a postavami, které Lady Timbermacbeth nedokážou zaštítit výraznějšími emocemi. Dám ale ještě po Bird Boxu Susanne Bier Druhou šancí třetí šanci.. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film je pomalý, postavený především na hereckých výkonech, většina děje se odehrává v obličejích jednotlivých postav. Vůbec si nemyslím, že je to chladné a bez emocí, naopak. Je to o rozkladu citových pout následkem rodinného neštěstí. Je to všechno jen a jen o emocích. Možná nebyl výběr představitelů hlavních rolí nejšťastnější. Cooper i Lawrence zkrátka na svůj úkol ne úplně stačili. Kamera, příroda, exteriéry i výprava celkově výtečné. 70% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem se do filmu moc nehnala, ale nakonec mě to celkem mile překvapilo.. Příběh je napínací a zajímavý, zase jiný vhled do historie USA a sonda do jednoho kritického manželství. Příběh vyprávěn hodně ploše a klouzal po povrchu.. Kdyby se to natočilo jinak mohlo to být mnohem silnější, takhle je to "jenom" zajímavé. Neurazí - nenadchne - neutkví v hlavě ;-) ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Po filme Svadba medzi citrónmi som sa zľakla, že Susanne Bier zabudla točiť filmy. Našťastie to bol len prešľap a konečne som sa od nej dočkala aj kvalitnej drámy, ako sa na režisérku jej mena patrí. Surový a realistický, typicky severský príbeh, ktorý napriek pomalému rozjazdu v závere takmer vyráža dych. Zamrzelo v ňom len to, že kvalitný Dánky herec typu Kima Bodniu si v ňom zahral cca 5 sekúnd, ešteže David Dencik dostal podstatne viac priestoru, ktorý navyše aj skvele využil! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)
  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama