Reklama

Reklama

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

claudel 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence spolu evidentně hrají rádi a vždy je z toho zajímavý a kvalitní počin. Susanne Bier nezapře svoji dánskou náturu, kdybych měl hádat, jaké národnosti byl režisér tohoto snímku, dánská by byla mezi hlavními favority. Drsný příběh, napínavý děj, pěkné lokace, čeští herci jako stafáž, mně se Serena moc líbila. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, co mne zaujme a pak schválně ošklivě skončí. Serena není jen překrásná, ale především schopná, inteligentní a samostatná. Bohužel ji potká (další) poněkud traumatická událost, neupřímný manžel a tak to dopadne asi tak dobře, jak by se dalo čekat. Hlavně, že chlap má aspoň trochu důstojný konec, že... :( Plus za překrásnou přírodu. ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Jako román to možná fungovalo, ale jako film se jedná o nesourodý kouskovaný příběh, který mi připadal až násilně rozporcovaný. Za což bych vinil scénář, ale i režii, ta je naivní a ve výsledku herci jsou jen do počtu. Dějově to nepřekvapí, vše je tak nějak očekávatelné a konec samotný je pak vyloženě k smíchu. Nechápu proč se taková herecká elita sešla u takovéhoto příběhu, snad to jejich kariéry příliš nepřibrzdí. Rutina a průměr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepochybuji, že knižní látka má patřičný spád, dynamiku, patřičnou nepředvídatelnost a tak nějak celkově se jedná o krásně zpracovaný příběh. Nezmiňuji to jen tak náhodou, jelikož právě tyto faktory v jejím filmovém přepisu tak zoufale chybí a nezachrání to ani zuřivě se snažící herci Bradley Cooper a Jennifer Lawrence. Na závěr snad jen dodám, že u finále (které na mě osobně působilo poněkud směšným dojmem) jsem si začal říkat, proč zrovna tito herci kývli na něco tak zoufale nudného a průměrného. ()

nmafan 

všechny recenze uživatele

I ponurost může být kýč. Ale není to tak zlé, jak by reference napovídaly. Jen je to prostě film Susanne Bierové a ne "film s Bradleym Cooperem a Jennifer Lawrenceovou". Divná severská tragédie, která se nedopatřením odehrává v Severní Karolíně. A která by bez těch dvou superstár mohla mít méně zklamaných diváků. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Film vyšel v ČR pouze na DVD, v ostatních zemích, které se podílely na jeho vzniku, ho uváděli v kinech. (Lukrecie)
  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)

Reklama

Reklama