Reklama

Reklama

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

To bylo takové drámo, že by mi asi stačilo pár obrázků pro navození atmosféry a stručný textový popis děje. Na 109 minut stále trochu přetažené a věřím, že kniha může být lepší. Jen to zahrála dobře, Bradleyho roli mohl zastát kdokoliv jiný. Kamera i prostředí byly dobré, technicky to moc hezky vypadalo, ale dějově to nebylo nic, u čeho bych chtěl trávit večer. Jediné plus tam byla role Sereny, celé to mělo být pojato spíše z jejího pohledu. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nemohu začít můj komentář jinak než ,že film byl opravdu nuda a to jsem schopný zkouknout ledacco a dávám z podstaty mé povahy šanci všemu,ale tohle se opravdu už nedalo akor po tom co jsem pár dní předtím viděl výkon Bradleyho Coopera v American Sniper.Co se týče příběhu tak se to odehrává na jednom plácku ve 20. letech kde se těží dřevo a a do toho se vmíchá vztah Bradleyho a Jennifer jinak nic víc nečekejte.Sice trochu dramatu se nám tvůrci snaží přinést zápletkou s dítětem ,ale to je opravdu málo na to,aby mě to ztrhlo k většímu zaujetí.Jinak co se týče výkonu Jennifer Lawrence tak nevím ,ale mě už začíná být protivná a přijde mi,že docela přehrává a to opakující se spojení s Bradleym Cooperem (už jejich třetí spolupráce a chystá se čtvrtá) na mě působí vyjma Terapie láskou jako otec a dcera.Ona mi spíš sedí do těch filmů pro dospívající (Hunger Games -i když už i tam to stojí za starou belu).Za mě tedy celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Zůzo... Vyser se na tu americkou vatičku a drž se toho co umíš nejlíp. Jo. Já vím že se ti to určitě líbí a že doufáš, že ti Bradley a ta coura z hunger games pomůžou k další sošce, ale stojí to za to? Sama dobře víš, že to není uplně tvoje parketa a směr kterým máš jít si už předvedla ve své dřívější tvorbě, tak proč se jí nedržíš? Vždyť vy dánové máte takovej dar od boha na ty filmy a snažíte se akorát přibližovat zkurvenýmu hollywoodu, ve kterém se akorát zaseknete.... Nemám pravdu Zuzi? ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že když zde hrají Bradley Cooper a Jennifer Lawrence, tak to bude určitě dobrý film. Ovšem když je špatný scénář, tak to ani herci nezachrání. Tohle bylo dosti špatné, nějaký příběh tam byl, ale moc nezaujal. Hned v úvodu filmu Pemberton potká Serenu a najednou střih a už jsou manželé. What the fuck? Pak se Serena (Jennifer Lawrence) jako v některých svých ostatní filmech zblázní, začne dělat hysterku a už jde celý film do kopru. Né, že by to bylo přímo Jennifer, já jí mám jako herečku celkem rád, ale občas hraje takové postavy, že jsem na to už alergický, jak tam hysterčí. Snad už si duo Cooper + Lawrence bude vybírat lepší filmy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bohužel to vypadá, jako kdyby Američané přijeli do českých lesů pro remízu a kdyby to náhodou nevyšlo, tak by je vlastně ani ta prohra moc nebolela. Je s podivem, že režisérka nesmírně silných severských dramat Susanne Bier natočila tak ploché, chladné a odevzdané drama. Ani dvojice Jennifer Lawrence – Bradley Cooper není tak omračující a okouzlující, jak bychom si přáli. Přitom podnikatelské aktivity dřevaře George, do kterých vstoupí nevyzpytatelná Serena, vypadají na konci hospodářsky kritických dvacátých let minulého století minimálně lákavě. Jenže zatímco Bier v předchozích filmových zastavením předkládala hutná dramata s nefalšovanými emocemi, tady jen klouže po povrchu (ani právě důsledky celosvětové hospodářské krize prakticky necítíme x ani zlomená Serena nebudí žádný respekt nebo obavy) a snad jediné, v čem se jí daří, jsou drobné vedlejší linie a odmítání náznaků, kam se bude děj ubírat. Jenže ony linie nemají takový směr, jaký bychom si přáli, odkrytí toho, co už tušíme, pak nemá patřičný náboj. Z určité nejistoty se tak stává spíš břímě, které je ještě navíc násobené velmi pomalým tempem. Její postavy nedýchají, nestrhnou, nedojímají, ani z nich nemrazí v zádech. Prostě si to jen odpracují, a zatímco kupříkladu takový Mads Mikkelsen z dramatu Po svatbě je přesně tím typem herce, který zaujme, i kdyby si měnil třeba jen košili, tady to ústřední dvojici úplně nesedlo. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Film vyšel v ČR pouze na DVD, v ostatních zemích, které se podílely na jeho vzniku, ho uváděli v kinech. (Lukrecie)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama