Reklama

Reklama

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nemohu začít můj komentář jinak než ,že film byl opravdu nuda a to jsem schopný zkouknout ledacco a dávám z podstaty mé povahy šanci všemu,ale tohle se opravdu už nedalo akor po tom co jsem pár dní předtím viděl výkon Bradleyho Coopera v American Sniper.Co se týče příběhu tak se to odehrává na jednom plácku ve 20. letech kde se těží dřevo a a do toho se vmíchá vztah Bradleyho a Jennifer jinak nic víc nečekejte.Sice trochu dramatu se nám tvůrci snaží přinést zápletkou s dítětem ,ale to je opravdu málo na to,aby mě to ztrhlo k většímu zaujetí.Jinak co se týče výkonu Jennifer Lawrence tak nevím ,ale mě už začíná být protivná a přijde mi,že docela přehrává a to opakující se spojení s Bradleym Cooperem (už jejich třetí spolupráce a chystá se čtvrtá) na mě působí vyjma Terapie láskou jako otec a dcera.Ona mi spíš sedí do těch filmů pro dospívající (Hunger Games -i když už i tam to stojí za starou belu).Za mě tedy celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a velmi špatně zahraná - ústřední duo je na odstřel - trapárna, která se tváří jako super drama, ale je to akorát voser. Kouknul jsem se na to, protože v komparzu dřevorubců hrál můj otec. Kdyby ho ti kokoti dali do pořádnýho záběru, udělali by líp. Na Jennifer a Bradleyho se koukat nedalo. Brr! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence spolu evidentně hrají rádi a vždy je z toho zajímavý a kvalitní počin. Susanne Bier nezapře svoji dánskou náturu, kdybych měl hádat, jaké národnosti byl režisér tohoto snímku, dánská by byla mezi hlavními favority. Drsný příběh, napínavý děj, pěkné lokace, čeští herci jako stafáž, mně se Serena moc líbila. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetla. Co se týče filmu, tak povedený podle mě není. Je to nemastné neslané nezáživné a nezajímavé. Nevím nakolik je to samotným příběhem a nakolik nepovedeným scénářem. Z hlavních postav mi nebyl sympatický nikdo, mohl to být i záměr ale pochybuju o tom. Postavy byly charakterizovány jen několika málo znaky a působilo to naivně lacině a nereálně. Nechápu že se Cooper a Lawrence upsali k tomuhle veledílu, oba je mám za dobré herce ale tady to stejně nefungovalo. Chtěla jsem dát původně dvě hvězdičky, nevím pořádně za co by byla ta druhá a po tom klišé nudném a silně umělohmotném závěru (a vůbec celé druhé polovině) SPOILER ve stylu hurá sláva to je náš kladný hrdina mě vážně přešla chuť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív je všechno jako z růžového snu, pak se všechno šeredným způsobem začne kazit. Jennifer Lawrence mě nepřesvědčila, že by dokázala bravurně pokácet strom sekerou. Bradley Cooper má taky do drsného majitele pily dost daleko. Překvapivě se v odlehlých horách uprostřed ničeho začne odehrávat velmi niterné drama hlavního páru, jehož námět je pořád velice aktuální. Ale to řešení! Ach jo. Z filmu knižní předloha přímo trčí a způsob, jak se vypořádat s neštěstím je zcela na hlavu padlý i v rámci dřevorubeckého tábora. Leda by tam bylo šílenství nakažlivé. A vůbec to drama je takové odtažité, neprožité, nedokáže diváka zasáhnout, spíš ho otráví. SHRNUTÍ: Přemýšlíte nad kariérou dřevorubce. Nedoporučuji těhotným ženám nebo těm, které se o otěhotnění snaží. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)
  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)

Reklama

Reklama