Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (944)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez druhej dil, ale na prvni to nema. Pribeh docela sikovne vyuziva udalosti z minulejch dilu, ale jinak na me celej film pusobil spis jako nejakej thriller a komiku tu obstaravaj vicemene jen Galifianakis a Jeong, coz sice neni vylozene na skodu, tyhle dve hovada umi sebetrapnejsi for perfektne podat, ale ve vysledku tu tech masakralnich foru zas tak moc neni. Ale celej film svizne odsejpa a i kdyz se clovek vylozene nevali smichy po zemi, bavi se vicemene neustale. Takze ja jsem spokojenej. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na epickou jedničku to rozhodně nemá, ale po hrůzné dvojce je to druhý nejlepší díl triologie a poměrně důstojné zakončení celé série. Čekala jsem, že se celá zápletka bude znova opakovat, ale byla jsem příjemně překvapená, že tvůrci našli trošku originality a vytvořili zase trošku jiný příběh. No, mělo to ale jedinou vadu, na to, že to byla komedie jsem se zasmála přibližně dvakrát, což naznačuje, že asi něco bude špatně. 3* ale kdyby nic, tak jsem si aspoň užila 100 minut Bradleyho Coopera :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička i dvojka super, trojka bohužel takový slabší dojezd. Možná i proto, že tam nebyla přímo ta "pařba" a následná kocovina se ztrátou paměti stejně jako v minulých dílech (pokud teda nepočítám závěrečnou scénu filmu). Některé postavy sice pořád bodovaly svými hláškami, celkově ale oproti předchozím dílům ubylo těch skutečně zábavných momentů a trhlých scének. Už to zkrátka nebylo tak úplně ono. ~(3,0)~ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trojka se mi líbila víc než dvojka. Dvojka opravdu drsně kanibalizovala Vegas, trojka jen letmým naťukáváním navazuje na první díl, ale sama jede v originálnívh kolejích. Kromě jedné epizodky diváka s oběma díly spojují jen hlavní hrdinové. Byla to taková oddychovka, ne že bych se u toho mlátil smíchy, ale tak nějak mi už členové Vlčí smečky přišli jako dobří známí (aby ne když je člověk vidí už potřetí). Co mi utkví asi na dlouho v hlavě bude jedna z nejneerotičtějších scén co jsem kdy viděl. Za mně jsou to 3 lízátka. * * * ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama