Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (944)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Už se vytratil i ten původní koncept s kocovinou... Taky je tam víc toho debilního číňana. Je fajn, že to Phillips napotřetí zkusil trochu jinak, ale zábavné je to +- stejně. Goodman je jediná opravdu příjemná postava. Pár porařených fórů, ale celkově to moc legrační není. Taky zprasili Hurt od Trenta. Z potitulkové scény asi budu mít noční můry. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Opět záleží hlavně na vaši ochotě smát se asociálnímu magorovi, kterej by jako sůl potřeboval spadnout na dno, místo toho ho ale všichni do zemdlení zachraňujou, přičemž se jim za to dostane maximálně kopance do slabin nebo infarktu myokardu. Já jsem tentokrát ochotnej kupodivu byl. Pařba na třetí není sice zábava na třetí a na úkor verbálních skečů možná zbytečně upřednostňuje akci (proč místo přestřelky s bojovými kohouty radši nezakomponovat vypointovanou přestřelku slovní?), sérii ale uzavírá tak, že z toho nemám kocovinu. Wolfpack dopařil víc než (ne)důstojně. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Necejtím koule. Sáhni mi na ně, jestli jim něco není." Pařba bez pařby je podivná pařba, ale rozhodně je snesitelnější než komedie bez srandy. Zkrátka od chvíle, kdy žirafa ztratila hlavu, mi došlo, že s tímto druhem humoru se nemusíme potkat a jak se tak v jednom ze sta případů stává - měl jsem pravdu. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)
  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama