Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Olík 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina.....trochu nadpřirozena, trochu rodinné a trochu středoškolské komedie....navíc sympaticky zahrané (Javier Bódalo je řízek) a vlastně i celkově sympaticky působící. Nějaké linky se určitě dali vypustit (např. ta emo-ghost love story, tu si mohli odpustit), ale jako celek velice příjemné. Šel jsem do toho bez očekávání.....nebo spíše, lehce z despektem.....ale určitě příjemné překvapení.....ne pecka, ale fajn biják. ()

Martineq15 

všechny recenze uživatele

Moc hezky udělaný film, dobrá myšlenka. Přesto že španělskou produkci filmu nemám v oblibě, tento snímek hodnotím 4* a to zaslouženými. Určitě všem doporučuju, jednoduchá komedie u které se nemusí přemýšlet, a člověk se pobaví. Film je o 5 studentech, kteří jednoho dne uhoří na střední škole, a nemohou se odtamtud dostat, jednoho přichází do školy nový učitel, který je vidí a dokáže s nimi komunikovat. Neokoukané herečky a herci, kteří působí velmi sympaticky. ()

Reklama

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie. Mám takový druh filmů ráda,kde se duchové minulosti prolínají se současností a nemohou se odpoutat, dokud si nevyříkají staré křivdy,díky kterým zůstávají na tomto světě. Než k tomu dojde, škola zažije peprné chvíle a docela jsou vtipný. Vše se nakonec v dobré obrátí a happy end se dostaví. Líbili se mi herci.Příjemně se mi na film koukalo. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Student, co zemřel když byl na mol a to mu zůstalo i do světa duchů, těhotná studentka a další, kteří uvízli ve světě živých. A může jim pomoci pouze lehce labilní učitel Modesto. Tohle je duchařská komedie jak má být, takového moderního střihu :-) Přitom dojem z filmu vylepšuje několik španělských hudebních pecek. Je to prostě vtipný! ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama