Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další ,,simply escort misson" u které jsem se tentokráte kupodivu nenudil. A to jsem málem odešel po prvním strašení kostlivce než jsem zjistil jak to s tím strašením vlastně je. On je film v podstatě takový návrat do budoucnosti obráceně. Patrička studentíků co zemřela před dvaceti lety nemůže po své smrti odejít z tohoto světa a straší na jedné střední, kde uhořela. Komunikovat s nimi může jen nový učitel, který se od mládí léčí u psychiatra, protože má dojem, že vidí duchy... Až zde zjistí, že je úplně normální a že duchové skutečně existují. Každý z duchů zůstává ve světě živých uvězněn z nějakého důvodu, je tedy třeba zjistit, proč zde uvízla tato partička studentů. Je tím osvobozením nedodělaná maturita nebo něco jiného ?  --- Tohle byla vcelku milá komedie pro odrostlejší děti u níž ani dospělák neutrží újmu. Herci byli fajn, paní ředitelka školy fešná a sympatická! Bavili mne ti studentíci v módě a účesech co byla před dvaceti lety i se svými hudebními hvězdami z nich dnes jich je již většina mrtvá...  Jako bych viděl sám sebe tenkrát...  .-) . Dávám za 3 poletující učebnice. * * * ()

Reklama

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Tahle rádoby komedie je v celosvětovém měřítku dobrá. V evropském chválitebná, ale od španělů je to na výbornou. Skvěle jsem se bavil až velmi nečekaně ! zasazená do roku 2012 a studenti z roku 1986 je skvělí nápad, šlo by to i lépe, ale proč ? Kdo si neslibuje od tohoto filmu Oskarové výkony, bude se velmi dobře bavit. Velké plus za hudbu a zvolené písně :-) Za Španělsko 75% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a vtipný příběh o tom, že pokud vidíme víc a dál než ostatní, neznamená to, že jsme blázni. Krásná ukázka toho, že lidé se vyvíjejí tak nějak pořád stejně, jen se mění výrazové prostředky a možnosti jak to dát světu najevo. V celém filmu nechybí romantika, humor, trochu mistična a poučení. Velmi zdařilý snímek pro celou rodinu. Za mne 4 hvězdičky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina.....trochu nadpřirozena, trochu rodinné a trochu středoškolské komedie....navíc sympaticky zahrané (Javier Bódalo je řízek) a vlastně i celkově sympaticky působící. Nějaké linky se určitě dali vypustit (např. ta emo-ghost love story, tu si mohli odpustit), ale jako celek velice příjemné. Šel jsem do toho bez očekávání.....nebo spíše, lehce z despektem.....ale určitě příjemné překvapení.....ne pecka, ale fajn biják. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama