Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další ,,simply escort misson" u které jsem se tentokráte kupodivu nenudil. A to jsem málem odešel po prvním strašení kostlivce než jsem zjistil jak to s tím strašením vlastně je. On je film v podstatě takový návrat do budoucnosti obráceně. Patrička studentíků co zemřela před dvaceti lety nemůže po své smrti odejít z tohoto světa a straší na jedné střední, kde uhořela. Komunikovat s nimi může jen nový učitel, který se od mládí léčí u psychiatra, protože má dojem, že vidí duchy... Až zde zjistí, že je úplně normální a že duchové skutečně existují. Každý z duchů zůstává ve světě živých uvězněn z nějakého důvodu, je tedy třeba zjistit, proč zde uvízla tato partička studentů. Je tím osvobozením nedodělaná maturita nebo něco jiného ?  --- Tohle byla vcelku milá komedie pro odrostlejší děti u níž ani dospělák neutrží újmu. Herci byli fajn, paní ředitelka školy fešná a sympatická! Bavili mne ti studentíci v módě a účesech co byla před dvaceti lety i se svými hudebními hvězdami z nich dnes jich je již většina mrtvá...  Jako bych viděl sám sebe tenkrát...  .-) . Dávám za 3 poletující učebnice. * * * ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Ani na bání, ani na smání aneb Šestý smysl 2. po španělsku. Sympatický hlavní hrdina konečně dozraje a zužitkuje schopnost "vidět mrtvé lidi" a vesele za bílého dne konverzuje s všudepřítomnými duchy. Nejhorší postava je asi duch otce teplého psychiatra, který se pohybuje pouze s oprátkou na krku, nejhorší zážitek vystrčené zarostlé hýždě hlavního záporáka. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

...(ťuk ťuk)... Elsa: Obsazeno. Studentka 1: Elso dělej, si tam přes hodinu! Studentka 2: Pusť nás tam! Snědla sem celý kiwi, musí to ven! Studentka 1: No tak, jen se vyzvracíme a půjdem. Elsa: Nemůžu, píchám si. Studentka 2: Ty si fakt jetá! Studentka 1: A heroin už neni v móde! Elsa: Mam už tyhle školy dost... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy vítám s otevřenou náručí, protože v té záplavě americké produkce působí jako svěží vánek. Ale to samozřejmě platí i o jiných evropských filmech. Je to celkem pohodový film s příjemnou stopáží. Nejde o žádnou přehnanou šílenost. Škoda, že je tu poměrně dost hluchých míst. Nemusím mít nic bláznivého, ale více šťávy by neuškodilo. ()

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Najskôr som od tohto filmu nečakala niečo špeciálne. Ale keď skončil, tak som ho hneď odporučila aj iným ľuďom. Páči sa mi scénar, sympatickí herci a celkový film. Fakt odporúčam si pozrieť. Možno si budete zo začiatku myslieť ako ja, že ak to natočilo Španielsko a nie USA alebo VB (ktorí majú pre mňa kvalitnejšie filmy niektoré), že to nebude dobré, ale zdanie môže klamať. A zišlo yb sa celkové hodnotenie filmu zdvihnúť :) pre mňa 80% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama