Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pfuu, tak niečo podobného som už dávno nevidel - ak vôbec. Príbeh mimoriadne zaujímavý a originálny, všetko odsýpa ako má, ale.. je tam nejaké to ale. Snímok mi prišiel akýsi prázdny, bez ducha a mnohé scény boli navyše riadne nadbytočné (Billyho zamilovanie do Mary a jeho trápne pokusy dostať ju). Avšak na Katharine Isabelle by som sa dokázal pozerať donekonečna a aj keď rozrezáva ľudí, stále je sexy. Tá čierna jej skrátka pasuje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Technická stránka filmu je bezvadná, Herci jsou úžasní, scénař je velmi dobře napsaný, příběh je velice originální, a vše ve filmu má své místo! Viděl jsem stovky hororů, ale žádný nebyl znepokojivý jako tenhle, protože tenhle film ukazuje současné dění ve světě! Není to fantasy , je to Krutá Realita! Je odporné si vůbec představit, že ve světě jsou lidé, kteří by si něco takového nechali udělat! Něco málo k Filmu: Mary je Štabajzna jak Mrak! Ale spokojený přesto nejsem, jelikož veškeré záběry byly mimo záběr a atmosféra mě nepohltila tím správným směrem, ale zajímavéj Počin to rozhodně je! . ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sestry Soské, které si tu zahrály i roli dvojčat (které k sobě měly opravdu hodně blízko a opravdu zvláštním způsobem) se sice snažily vnést svůj rukopis do hororového žánru, ale moc se jim to nepovedlo. Když se zamyslím jako laik, který by toho moc zatím neviděl, byl bych uchvácen jejich na první pohled „perverzní“ myšlenkou, kterou se nám děj snaží až přespříliš vnutit, ale jelikož jsem už něco viděl, tak tohle je pro mne někde napůl cesty mezi skoro odpadem a hodně průměrným filmem. Skoro nic z jejich vizí není dotaženo dokonce, žádné nechutnosti (snad kromě jednoho-dvou záběrů) neuvidíme – všechno důležité se děje mimo obraz kamery a kdyby se využil potenciál, který scénář bezesporu měl, tak z toho mohla být docela zajímavá podívaná. Katharine Isabelle už má za ty roky dost zkušeností, takže role pomstychtivé Mary, které své vysněné řemeslo provádí dosti divným a obyčejným člověkem dost nepochopeným způsobem zvládla v pohodě. Divným, ale proč ne. Nadání by holka měla, ale chybí praxe (to znají snad všichni lidi – z různých řemesel), tak proč nevyužít nabídnutou šanci. Taky byla hlavní tahounkou filmu, jenže když zbytek neladí, je to lidově řečeno v p… ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ale fujky :-D Jestli se mi něco absolutně fyzicky hnusí, tak to, když lidé dělají dobrovolně divné věci se svým tělem. Takže v tomto ohledu jsem si při sledování American Mary opravdu "užil". Jinak je to velmi povedený nezávislácký kousek, po pro mě nesnesitelném grindhousu Dead Hooker in a Trunk velký krok vpřed. Byť o absolutním nadšení hovořit nemůžu (po festivalových ohlasech jsem čekal ještě trochu větší pecku), zklamaný nejsem. Je to osobitá, smutná, zvrácená a proklatě dobře natočená věc. Každopádně určitě ji zhlédnu ještě minimálně jednou. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tělní modifikace rules. Polovinu věcí jsem viděl na hell show ale aby si dvojčata(dívky), nechali přehodit ruce aby měli každá něco od té druhé do konce života už je moc :D Hlavní herečka sympatická ani ne narušená ale velice dobrá v tom co dělá. Film normálně vkusný, žádný krvavý prasečinky při kterých by se měl odvracet zrak. Příběh slušný s dobrou zápletkou :) u mě 80% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen za 15 dní. (Zuzyzss)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama