Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek, který není ani tak hororem, jako spíše bravurním thrillerem, s dokonalou Katharine Isabelle v hlavní roli. Předtím jsem ji viděla v Hannibalovi v roli Margot Verger, a ve 3. sérii a po American Mary, jsem jí už začala věnovat nejvyšší pozornost. Zajímavých, herecky schopných tmavovlásek není v hororovém žánru nikdy dost. A myslím, že Katharine patří mezi ty nejvýraznější. Kromě toho, že je netuctově krásná, dokázala vnést do své postavy tu potřebnou dávku démoničnosti, temnoty, smyslnosti a inteligence. "Bloody Mary", která jakoby vzdáleně hledala inspiraci v tragických postavách Carrie a May, je nadaná studentka, jíž se jednoho dne naskytne příležitost, jak přijít poměrně snadno k penězům. Tato chvíle se stane bodem obratu, kdy se jí od základů změní život. I ostatním. Mary je totiž výjimečně talentovaná dívka, která však své chirurgické schopnosti zaměří poněkud odlišným směrem. Směrem, který nejvíce dokáží ocenit lidé, kteří mají daleko do obyčejnosti a průměrnosti. Člověk si řekne, že někteří z nich jsou opravdu "nemocní." Všechny však spojuje jasná vize a mnohdy až posedlost po vlastní představě "dokonalého těla." A Mary se stane jejich královnou. Proč dělat "obyčejnou" chirurgii, když toto povolání skýtá mnohem větší a originálnější obzory... Už v momentě, kdy je Mary pozvána na večírek a pak se jí "to" stane, je jasný moment, kdy se rozhodne pro krutou a bolestivou pomstu. Líbí se mi, že American Mary není jen bezduchou krvavou řežbou, plnou nudných, plochých postav. Snímek má zajímavou a realistickou myšlenku a skvělé zpracování, kde jde především o příběh, vývoj hlavní postavy a ne jen nějaké cákání, řezání a křičení. Pro někoho zvrácené, pro jiného nápadité a originální, i když zvrácené:) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tělní modifikace rules. Polovinu věcí jsem viděl na hell show ale aby si dvojčata(dívky), nechali přehodit ruce aby měli každá něco od té druhé do konce života už je moc :D Hlavní herečka sympatická ani ne narušená ale velice dobrá v tom co dělá. Film normálně vkusný, žádný krvavý prasečinky při kterých by se měl odvracet zrak. Příběh slušný s dobrou zápletkou :) u mě 80% ()

Reklama

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

BLOODY MARY! Najsexi herečka, ktorú som videl tento rok. Mary, ktorá nemá peniaze na lekársku školu (chirurg) začína hľadať možnosti kde by si niečo zarobila. Nájde inzerát na sexuálne služby, ale niečo sa stane a ona predvedie svoje chirurgické zručnosti a zarobí si. Skončí školu a začne si zarábať ako "Bloody Mary", ktorá skrášľuje ľudí tak ako oni chcú. Pre mňa asi najlepší film, ktorý som tento rok uvidel. Nechutné veci a sexi Mary ma proste dostali. Dej bol skvelý vôbec som sa nenudil ako u väčšiny filmov. Hudba a nechutnosti to je moje. Neskutočne som si užil tento film. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět s docela zajímavými postavami, akorát v poslední čtvrtině filmu už fakt nevěděli, jak to ukončit nebo vůbec nějak dál směřovat, a ani co chcou od představitelky hlavní role aby hrála, protože od druhé třetiny filmu už jednoduše vypadá jako robot, co jede na setrvačnost. Závěr prostě byl docela neuspokojivý a prázdný, ale předchozí děj v klidu přebije i pro někoho třeba rušivé pozůstatky levné produkce, například v některých chvílích podivnou práci se zvukem. Mezi nezávislými horory jde o dost kvalitní kus :). ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Mary je studentka lékařské fakulty, kterou nakonec nedostuduje otevře si byznys na úpravách lidského těla. Doufám, že nemáš na celý rok obsazené termíny já bych si taky chtěl objednat třeba ušmiknutí jedné varle a udělání rohu na hlavě. Chci být taky v albumu krvavé Freak Show, tak si prosím udělej čas peníze nehrajou roli. Dávám 75% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)
  • Prostetický make-up Tristan Risk trval nanést dvě hodiny. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama