Reklama

Reklama

Tajuplný ostrov

  • USA Mysterious Island
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Během americké občanské války Severu proti Jihu se pět severských válečných vězňů rozhodlo ukrást horkovzdušný balón a uprchnout v něm. Unášeni nocí se druhý den probudili na opuštěném ostrově, ale nebyli tam sami. Ostrov posetý vraky je domovem přeživších, kteří se ztratili v čase i prostoru, včetně dvou mladých žen z moderní doby, které zde uvízly během letu přes Bermudský trojúhelník. Tváří v tvář zlým pirátům, strašidelným stvořením a aktivní sopce, která se chystá vybouchnout, musí všichni najít cestu z ostrova, aby přežili. (cezero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

stub odpad!

všechny recenze uživatele

Největším kladem filmu je, že už na první pohled nestál moc peněz. Vzhledem k tomu, že Tajuplný ostrov je má oblíbená verneovka, tak tohle fakt nedávám. Paskviloidní děj naznačili mnozí jiní, tak nebudu nosit dříví do lesa. Pikantní je, že v kontextu neuvěřitelného scénáristického cumlu bude pro většinu diváků asi poslední kapkou slátanosti vstup kpt. Nema na scénu. Paradoxně je to snad jediný motiv, který se skutečně vyskytuje i v předloze. Prvenství film patrně drží v pomyslné soutěži, jak rasové téma filmařsky ztvárnit co nejpřitroubleji. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko hledat slova pro něco, co vám z hlavy vyšumí během pár minut. Takže: vojáci z americké občanské války a dvě moderní holky, k nichž jedna je blbka a druhá starostlivá sestra (blondýna a bruneta, že...) a senilní kapitán Nemo s puškou metající blesky (MĚDĚNOU puškou metající blesky). Proti nim parta z Nautila, které ruplo v bedně a začala požírat maso a divně se oblékat. A velká chobotnice a magnetické bouře a Bermudský trojuhelník a stroj času. A chcete vidět, jak se to všechno dá zmršit? Koukněte na tohle! ()

Reklama

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Kdyby jste si ty odpady nechali alespoň na konec filmu, mohl jsem se zdržet komentáře. Už od začátku vysílání na príma kůlu se to tu začalo hemžit vašimi názory, jaká je to hrůza apod. Ale když vyloženě jdete pro to, jak něco sejmout, pak to asi přestává mít smysl, ne? Co se filmu týče, je od začátku jasný, že se jedná o trash, ale kromě zpracování, konkrétně bubáků a (ne)hereckých (ne)výkonů, už to taková bída není. Verneovky v merku nemám, ale alespoň sem si díky tomuhle snímku proklepl kapitána Nema nebo třeba Amelii Earhartovou ve spojení s Bermudským trojúhelníkem. Jako pohádka je to fajn a co do fantasy žánru nejsem s to nalézt jakékoli vítky. ČAU. ()

dragonian odpad!

všechny recenze uživatele

Uff..akoze triky su poplatne nizkemu rozpoctu, ale to je ok...film ma medzery inde - v scenari..cernoch a kapitan su ok..maju uniformy ale procpak ma tu istu uniformu i konfederacny vojak je zahada, dalsia zahada je ked sa k partii prida kapitan nemo..cernoch ich zbada - a nezacuduje sa ze co je to za typka .... s bleskovou zbranou .. ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem nechápal místní hodnocení, protože mi to připadalo docela zajímavý. Jistě by někdo mohl říc, že tam sou hrozný efekty, nulový herecký výkony atd., ale na to zas až tolik nekoukam. Ve druhé půlce filmu to ale začalo dost "sračkovitět" a místní hodnocení začlo bejt jasnější. Před koncem sem teda ještě uvažoval o 2 **, ale ten konec byl naprosto příšernej tak tomu dam hvězdu jen z milosti. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama