Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já doufala, že na konci se nám dostane vysvětlení, že oba hlavní protagonisté si jedou těžce v drogách a proto mluví jako filozofující primitivové, no, na drogách. Hloupé, i na teenagery, dětinské postavy, které jen říkají nějaký věty, jenom prázdný slova. Na konci mi z toho vylezl film: Bla bla, screw it, bla, hezká písnička, bla bla bla, screw it, bla, titulky. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře napsané a natočené výstřižky z jednoho zajímavého víkendu v blíže nespecifikovaném americkém městě. Člověka to donutí zamyslet se nad tím, jaké vlastně bylo jeho poprvé a tak trochu i potěšit tím, že těmhle Amíkům to proběhlo podstatně divněji a hůře :)) Nicméně byl jsem velice mile překvapen hereckými výkony i scénářem, dneska natočit teen komedii, která není úplně o hovně, ale naopak je z toho cítit i cosi jako upřímnost a spojení se skutečným světem, to už se až tak často nestává. Thumbs up a 75% ! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnula, samotný film je tak na 3-4*, sice je vlastně o ničem dějově - prostě to všechno spěje k tomu jednomu a každému je to po prvních 3 minutách jasné - ale to zpracování, některé ty myšlenky tam...a no hlavně spousta úsměvných scén (korek, zkontrolování těla po pádu...), výborní herci (tuhle malou slečnu: Maggie Elizabeth Jones, už jsme mohli vidět v We bought a Zoo a vypadá to, že se klube vcelku dobrá herečka, ale na to si ještě musíme počkat, až dostane pořádnou šanci zazářit) a hlavně úplně nejvíc sexy Dylan to zvedly na 5*. Holt opět rozhoduje mé hormony poblázněné sentimentální já, které z toho filmu bylo úplně hotové a štěstím a hihňáním si cvrnklo do kalhotek:P A teď mě suďte. Jinak nejlepší song na závěr. scéna: čučí na kondom na komodě...."No, because you've not that guy. You're not that guy who walks around with a condom in his wallet. You're not." pak si ho vezme, "Sweet." a pak se vrátí a zase ho tam položí. "I've actually seen all movies." ()

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama