Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle film u mě okamžitě zaujala jedna věc. Dvě hlavní postavy spolu dokáží skvěle komunikovat osobně, když jsou vedle sebe, když si hledí do očí, ale nějak jim to nefunguje přes telefon. Je to tak příjemné, se zase vrátit ze světa chatů, SMS a skypování, do normálního světa lidí. Copak by to takhle nemělo fungovat normálně? Lidé by spolu měli umět mluvit, měli by se umět poslouchat a ne si jen chatovat, psát si něco, co vlastně ani nemyslí tak, jak to zní, anebo to zní jinak, než jak to myslí. Tohle poznávání je na snímku "The First Time" krásné, protože vám díky tomu hrdinové snadno přirostou k srdci. A ano, pořád je to teen komedie. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-first-time-2012-70.html ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

The First Time je priamočiare, neodbieha od témy, tému lásky a všetko okolo nej zbytočne nekomplikuje. Nikdy mi neubehol film tak rýchlo, odrazu na mňa vyskočili záverečné titulky. Nehovoriac o príjemných hercoch. Jedna z tých tínedžerských komédii, za ktoré by sa mladí v neskoršom veku nemuseli hanbiť, že ich to bavilo. Pretože by ich to možno bavilo aj znovu. A v posledných minútach ma ešte stihol prekvapiť piesňou Girls Like You. Len si ma neodchytil v najsprávnejšom čase, neviem privrieť oči nad niekoľkými otravnými momentami. Takže zatiaľ 3*. No určite som film nevidela naposledy. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama