Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Seti 

všechny recenze uživatele

Řadová teen romantika, kterou jsem si dal jen kvůli Britt Robertson. Její postavy sice začínají být povážlivě všechny stejné (takový Jason Statham v ženském a o dost hezčím provedení), což však neznamená, že si jí nemůžu užít, že? (...) Překvapivě jsem se k tomu již několikrát vrátil, takže přihazuju jednu šerifskou. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ty jejich dialogy jsou prostě boží, takové to mluvení/nemluvení, co teď jenom říct, co udělat, teď to bylo trapné, ach jo.... :D Chemie taky fungovala skvěle, až jsem z toho sama chvílemi byla nervózní za ně.. film se mi moc líbí, celkově na mě působí mile a nevinně (do určité chvíle), pak ale zabrousí do trošku větší intimity. Holt náhodně vybrané filmy jsou ty nejlepší, tenhle není výjimkou. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Niekto si povie.Ved o nič tu nejde,no pre iného,tu ide predsa o všetko!Taká tá oddychová pohodová a milá vecička pre chvíle romantiky.Snímok,ktorý u mňa udrží pozornosť po celú dobu obdrží hodnotenie 5 a viac hviezd.Jednoducho dokonalá vec.Romantická duša to pochopí a ocení.Je to snímok,ktorý rozhodne chcem vidieť ešte raz.Ukladám do pomyselného ,,depozitu" a odporúčam! ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama