Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

santiamén 

všechny recenze uživatele

Do písmene souhlasím s grizly007, jestli něco horko těžko rozdýchám, pak indie dramata o rádoby problémech ufňukaných, přemoudřelých teenagerů, kteří nepřekvapivě nemají co sdělit. I mainstreamové středoškolské oblbovačky plné karikatur, chlastu a večírků jsou nakonec upřímnější než podobné výblitky s narcistickýma, plochýma postavama, kterým má člověk chuť vyliskat. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

The First Time je priamočiare, neodbieha od témy, tému lásky a všetko okolo nej zbytočne nekomplikuje. Nikdy mi neubehol film tak rýchlo, odrazu na mňa vyskočili záverečné titulky. Nehovoriac o príjemných hercoch. Jedna z tých tínedžerských komédii, za ktoré by sa mladí v neskoršom veku nemuseli hanbiť, že ich to bavilo. Pretože by ich to možno bavilo aj znovu. A v posledných minútach ma ešte stihol prekvapiť piesňou Girls Like You. Len si ma neodchytil v najsprávnejšom čase, neviem privrieť oči nad niekoľkými otravnými momentami. Takže zatiaľ 3*. No určite som film nevidela naposledy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama