Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Britt Robertson (Aubrey) mi zde strašlivě připomínala Julii Roberts z Pretty women (zejména mimika, gesta). Jinak velice zdařilá "puberťácká" konverzačka, která je "o sexu" jen zdánlivě. Mohlo by se klidně jmenovat "Boy meets Girl". Přes veškerou ohranost tématu jsem se vůbec nenudil. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama