Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

pepo 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostiach občas až skvelé, no v celku to pokrivkáva. Pekná a príjemne citlivá teenagerská indie romantika, v ktorej však nefunguje úplne 100% casting. Vedľajšie postavy sú tam iba aby naplnili žánrové klišé a Dylan O´Brien, ktorý ma v Maze Runnerovi prekvapivo bavil je až príliš drevený. Všetko tak drží na pleciach babská časť páru (hlavná postava z Tomorrowlandu) a robí to tak snaživo a sympaticky až som ten film začal mať rád. Žiadny zázrak to síce nie je, ale poteší. Špičky žánru však ostávajú v nedohľadne. 7/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře napsané a natočené výstřižky z jednoho zajímavého víkendu v blíže nespecifikovaném americkém městě. Člověka to donutí zamyslet se nad tím, jaké vlastně bylo jeho poprvé a tak trochu i potěšit tím, že těmhle Amíkům to proběhlo podstatně divněji a hůře :)) Nicméně byl jsem velice mile překvapen hereckými výkony i scénářem, dneska natočit teen komedii, která není úplně o hovně, ale naopak je z toho cítit i cosi jako upřímnost a spojení se skutečným světem, to už se až tak často nestává. Thumbs up a 75% ! ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama