Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přeživší zabíjejí zombie a hledají místo, kterému by mohli říkat domov. Alespoň mají jeden druhého. (LUKICKK)

Recenze (36)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál, pokud bude natočen, se bude muset spokojit s jinými herci, než jakými disponoval film. Je to vidět už na tomto pilotním díle. Kirk Ward rozhodně není Woody Harrelson a jeho humor není tak lehký, přirozený. Kirk dost tlačí na pilu, ale pořád je nejvýraznější z celé čtveřice. Nejsou úplně zachovány charaktery, ale rozhodně jsem neměl pocit, že by to šlo úplně do háje. Snímek má ambice, má potenciál, jestli se přetaví v série, to je otázka. Já doufám, že se tak skutečně stane. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/zombieland-pilotni-dil-serialu-2013-70.html ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Kterou narušenou hlavu napadlo místo dvojky udělat seriál s jinejma hercema a totálně tím zazdít původní charaktery? Nic co ve filmu fungovalo a bylo tak kouzelné tady nefunguje. Totální trapnost s nesympatickejma ksichtama. Díky bohu si to uvědomilo víc lidí a po pillotu je dílko odsouzeno do sraček s tím, že další díly díky bohu nebudou. Snad se tvůrci vzpamatují, vezmou původní herce a udělají pořádnou dvojku :) ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní mužští herci jsou mi nesympatičtí, ale humor v pilotní epizodě mi dobře sedl. Rozhodně chci koukat i dále. Walking Dead mě přestalo bavit někdy během druhé sezóny, když se zasekli na té farmě, zde snad bude alespoň dobrá zábava. (EDIT: Ano, tomuhle se říká long-running TV series :) - Zapíchli to hned po pilotu. Škoda.) ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ne tak špatné, jak vyhrožoval trailer (a plakát). Sice vůbec ne "filmové", očividně levné, zrežírované na úrovni fanmadu a s velkou várkou hloupých fórů, ale na ty hloupé vychází i slušné množství velmi dobrých, místy ještě lepších... Béčkoví náhradníci hlavní čtyřky už v pilotu působí celkem sympaticky a snad by jim to i dohromady mohlo časem pěkně klapat, pokud tedy seriál nedojde brzkého konce (což si myslím, že se stane, ale byla by to škoda - černější humor zalitý krví je vždy vítán). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Bohužel přesně tak děsivé a laciné, jak předpovídal trailer. Herecká čtveřice je nesympatická a svým filmovým předobrazům nešahá ani po kotníky, hlavně nástupce Jesseho Eisenberga je zralý na sežrání zombíkem. Nápady z filmu zde nefungují, humor zde pro změnu není skoro vůbec a celé to vypadá tak strašně lacině, až to bije do očí. Jako fanouškovy původního filmu mi bylo dost smutno. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Pilotní díl seriálu seriálu mezi fanoušky slušně řečeno neuspěl, a tak se Amazon rozhodl nepokračovat ve výrobě dalších dílů. Rhett Reese, scenárista pilotního dílu, prohlásil na Twitteru: "Náš seriál nedostane od Amazonu zelenou. Je to pro všechny z nás smutná zpráva. Nikdy však nepochopím všechnu tu nenávist od skalních fanoušků Zombieland filmu. Uspěli jste s vaší nenávistí a díky ní byl seriál zrušen. Každopádně, my jsme do toho dali vše, a na naši práci jsme patřičně hrdí." (Dlee)
  • Ani jeden z herců z původního filmu Zombieland (2009) se v seriálu neobjevil. (stLukaz)
  • Seriál si objednala společnost Amazon a první díl odvysílala na svých stránkách zdarma. Jeho smyslem bylo, aby sami diváci určili, zda chtějí další díly. (Cheeker)

Reklama

Reklama