Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Piri 

všechny recenze uživatele

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: rozumný příslib zábavy s Charliem, ale musí se to ještě trochu rozjet a dát prostor vedlejším postavám. # A 2. díl splnil mé představy. Stačilo si ho pustit s anglickými titulky, přece jen se stíhají o něco snáz. # Po 9. dílech: jen dodám, že jeho exmanželka Shawnee Smith je parádní seriálová herečka. # S01E10 – zatím nejlepší díl. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

V mnohom dosť podobné Two and a half men ale musím uznať, že celkovo má Anger management lepšiu a hlavne o dosť pozitívnejšiu premisu. Páči sa mi, koľko priestoru je venovaného aj iným postavám ako Charliemu: jeho pacienti sú bohovsky vtipní a som nadšená zo Selmy Blair aj jej postavy. Navyše camea Martina Sheena (a referencie na West Wing) sú awesome! ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)
  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)

Reklama

Reklama