Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Bud jsem vyzkoušel tuctový americky seriály, kterých bylo hodně. Shit my dad says mi prislo stejne suse dobre jako todle, Happy Endings a spol. Všechno mě to příjde na stejný brdo. Možná jsou tři díly málo, ale i tak je to dost abych mohl přehodnotit, že todle není nic pro mě. Za tři díly jsem se zasmál dvakrát a to jen tak pres stáhnuty rty. Epický Charlieho návrat se pro mě nekoná... ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Zvažoval som či dať 3 hviezdy alebo 4... nakoniec som dal 3. Nemá to humor z dva a pol chlapa ale na začiatok je tu zaujímaví nápad... nenahraditeľný Charlie Sheen a celkovo zaujímave obsadenie. Ak si to bude držať takýto štandard a ako v 2 a pol chlapa to bude mať absurdne situácie pri ktorých sú slzy na krajíčku (od smiechu samozrejme) tak to určite má šancu. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

He is back. Charlie Sheen to zkuší židákovi Lorremu vrátit i s úroky a Asthona poslat zpátky, odkud přišel! Proč ne? Pokud nebude fetovat místo snídaně, obědu i večeru a přestane dělat experimenty s pornem a začně se opět věnovat herectví, může to mít mega úspěch. Ono Dva a půl chlapa taky nebyla žádná extra funny bomba, ale Charle z toho udělal tak trochu kult. Věřím, že se to rozjede! ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Každému je jasné, že Anger Management je priame pokračovanie Two and a Half Men a Charlie je proste Charlie. :) Prvá séria (10 dielov) vynikajúca, vtipná, v štýle predchodcu (mimochodom, premiéra spravila historický rekord v sledovanosti v rámci sitcomov šírených po kábli, takže Charlie svoj odchod do nového seriálu neoľutoval). Následne išla kvalita trošku dole, citeľne najmä po vynútenom odchode Selmy Blair. Naštastie sa scenáristi otriasli a dokázali aj neskôr udržať kvalitu na slušnej úrovni. Zaujímavosťou je, že sa v roli nenapraviteľného sukničkára pravidelne objavoval Brian Austin Green a v roli Charlieho otca jeho skutočný otec Martin Sheen. :) K záveru nebol seriál až natoľko vtipný, ale stále sa to dobre pozeralo. Takže nakoniec síce "len" 3 hviezdy, ale zato poriadne (dôkazom je, že som videl všetkých 100 častí!) a keby nebodaj vznikli ďaľšie diely, určite by som si ich rád pozrel - Charlie je len jeden. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • V 21. epizodě 2. řady dá Patrick (Michael Arden) Edovi (Barry Corbin) čísla do loterie. Tažené čísla jsou 4, 8,15,16, 23 a 42, tedy stejná čísla, která hrála velkou roli v seriálu Ztraceni (od r. 2004). (Chibs)
  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama