Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Bud jsem vyzkoušel tuctový americky seriály, kterých bylo hodně. Shit my dad says mi prislo stejne suse dobre jako todle, Happy Endings a spol. Všechno mě to příjde na stejný brdo. Možná jsou tři díly málo, ale i tak je to dost abych mohl přehodnotit, že todle není nic pro mě. Za tři díly jsem se zasmál dvakrát a to jen tak pres stáhnuty rty. Epický Charlieho návrat se pro mě nekoná... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

He is back. Charlie Sheen to zkuší židákovi Lorremu vrátit i s úroky a Asthona poslat zpátky, odkud přišel! Proč ne? Pokud nebude fetovat místo snídaně, obědu i večeru a přestane dělat experimenty s pornem a začně se opět věnovat herectví, může to mít mega úspěch. Ono Dva a půl chlapa taky nebyla žádná extra funny bomba, ale Charle z toho udělal tak trochu kult. Věřím, že se to rozjede! ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Worry77 

všechny recenze uživatele

How much blow can Charlie Sheen do? Enough to kill Two and a half Men. Charlieho comeback po drogových eskapádách už není tak snadno zapamatovatelný, jako jeho předchozí role, v níž hrál ve své podstatě sám sebe. Paradoxně se v tomhle seriálu jeho postava změnila jenom minimálně - nese stejné jméno, má často sex, má na chlup stejný výstup a mimiku a mohl bych jmenovat dál (ne, že by se nějaké odlišnosti nenašly). Zbytek postav je prostě jenom ucházející, neurazí ani nenadchnou, často jsou spíš otravný. Během první série, kterou jsem během víkendu sjel, jsem se zasmál maximálně pětkrát, tudíž není zrovna těžké usoudit, že skvělým humorem to zrovna nečiší. Sheen tu má stále ale spoustu charisma a už jenom díky tomu se na to minimálně dá dívat. Spíš než jako něco, co si pustím, abych se zasmál to vidím jako feel good sitcom na večer, co si pustím, když zrovna v televizi nic jinýho neběží. Tudíž je to fajn, ale žádná sláva se nekoná. (50%) ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, všichni se na to díváme jen kvůli panu Sheenovi. A já mu fandím, ikdyž to možná dělá jen na truc. No řekněte, vás by snad nenaštvalo, kdyby vás vyměnili za Kutchera? Konverzační humor na úrovni, postavy správně švihlé a díly si drží jlaťku kvality na přibližně stejné úrovni. Pokud budou i další řady držet stejnou neupadající kvalitu, máme tu další pohodový sitcom na nedělní odpoledne. (Hodnoceno po 1. řadě) ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)

Reklama

Reklama