Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Serál ako keby nevedel o čom má byť. Vzťahy sú samozrejme základ, ale je ich tu načrtnutých niekoľko - otec, terapeutka, skupina vo väzení, skupina mimo väzenia, bývala žena, dcéra, barmanka, sused. Každá s týchto postáv dopĺňa Charlieho svet, ktorý je - príliš jednoduchý? Asi tak. Nerieši sa tam žiadny skutočný problém - dej neposúva postavy ďalej a hlavne spôsobuje, že sa na to síce dobre pozerá, ale každá s postáv je neuchopiteľná. Nevieme sa s ňou ani stotožniť, ani jej držať palce. Je to len kopec skečov v epizóde, pri ktorej si tvorcovia povedali a čo keby bol tento diel o tomto? Sheen je síce sympaťák, Blair je ako obvykle dychberúca - to jej spodné prádlo žeriem, Charlieho dcéra bude jedného dňa lámať všetky srdcia v Hollywoode a paralela s reálnym životom Charlieho Sheena, ktorý tu zastupuje jeho otec Martin a bývalka Denise Richards je ako obvykle opakovaný, nezáživný ťah - ktorý pomáha Charliemu a nie divákovi. Priemer, ktorý neurazí, nenadchne, ale ani nezanechá hlbší pocit, že by som musel s očakávaním čakať ďalší nový diel - 1. Séria 60% ()

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod dal Charlie naprosto jasně najevo, co si myslí o svém novém nástupci v Dva a půl chlapa a pak už se vrhnul na svůj (doufejme) velký comeback. A vybral si k tomu velmi dobrý materiál, který by mohl vydržet na několik zábavných sérií. Dostává pozitivní reakce ze všech stran, protože místo tazích po barech táhne nový zábavný sitcom a to fanoušci dokážou ocenit, obzvlášť když zábavný sitcom není dnes lehké najít. Teď už jen nezbývá než počkat, jestli Charlie vytrvá ve svém snažení a jestli scénáristé dokážou dál psát na stejné úrovni (slíbených je 90 dílů, takže sebevědomí určitě tvůrcům nechybí). Potom by mohli přetáhnout i značnou část diváků Dva a půl chlapa, protože kterýho vola by zajímalo, kde má Ashton káru. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Flák ho! Za čtyři, ať můžu časem zvedat. Po sedmi dílech se jednotlivé figurky solidně profilují, houmr ve formě, zachovalé stařeny v prádle. Ok. Jenom bych rád věděl, proč tu kdejaký suchopšouk pláče, že Čárlínek nedržel vždy ukázkovou životosprávu? Já křičím - naopak! Jen do toho, chlape. Šoupni další gram za předkožku a vzhůru do libovolné rajdy! Snad si nemyslíte, že ten jeho šarm a osobní kouzlo pochází z katolické výchovy? ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

V mnohom dosť podobné Two and a half men ale musím uznať, že celkovo má Anger management lepšiu a hlavne o dosť pozitívnejšiu premisu. Páči sa mi, koľko priestoru je venovaného aj iným postavám ako Charliemu: jeho pacienti sú bohovsky vtipní a som nadšená zo Selmy Blair aj jej postavy. Navyše camea Martina Sheena (a referencie na West Wing) sú awesome! ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • V prvních 15 vteřinách prvního dílu říká postava Charlieho Sheena, že ho nemohou vyhodit a že když ho nahradí tím druhým chlápkem, bude to uplně jiné. Rčení je odkazem na jeho vyhazov ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003) a nahrazení jeho samého Ashtonem Kutcherem. (S.W.A.T)
  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)

Reklama

Reklama