Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

turektureck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jdu proti proudu. Vtip za stovku s Rudou nebyl vůbec špatný. Jeho songy mě vždycky dostaly. Ale od té doby co ho vyměnily za neviditelného Hrona (víte jak to myslím), a pak za Jahelku, který se objeví až nakonci. Byl bych dal tři hvězdy kdyby tam zůstal Ruda. Co se týče vtipů jsou starý. Plus jsou jistě zajímaví hosti. Toť vše ()

lili6 odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pořadů o vtipech už tu bylo, ale vzhledem k tomu, že spousta vtipů je tak ohraných, že své kouzlo už ztratili před pár lety, tento pořad není ani vtipný, ani zábavný. Spojení rádoby "moderátorů" mi též nepřijde moc šťastné. Korunu tomu nasazuje ten šašek s kytarou, co si hraje na umělce..U mě rozhodně propadák a ztráta času. ()

Reklama

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dříve mě tento pořad absolutně nenadchnul, neboť hodně vtipů tam vlastně ani nebyly vtipy, rovněž mi byl nesympatický celkový průvod tímto pořadem. Během pandemie jsem byl ale nucen zhlédnout mnoho videí na internetu, a pustil jsem si do pozadí i tento pořad. Nakonec jsem usoudil, že zase tak špatný pořad to není, a i když se tam vyskytuje mnoho vtipů, které moc vtipné nejsou, na druhou stranu se tam ale objevuje i mnoho vtipů, které mě hodně pobavily a zamiloval jsem si je a vyprávím je dál. Rovněž i díly s hosty, kteří mi obecně přijdou sympatičtí poté celkově vyzdvihnou i samotnou kvalitu. Sice bych výherní vtipy nechal na hlasování diváků, ale to už je věc jejich. 2* si to alepsoň zaslouží, a to i přesto, že barrandov má většinou samé s**čky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl. S kvalitou výběru vtipů si evidentně nikdo nedal práci třídit a úroveň je zoufalá. Ale nad dvěma jsem se ze srdce zasmál. Hosté až na výkyvy měli typ inteligentního humoru, takže za mě 50 procent. Koukám na to nízké hodnocení ostatních uživatelů a říkám si, jestli tento vánoční díl , který jsem viděl nebyl nějaký mimořádný. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama