Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo sitcom mám tak nějak spojeno s Americkým seriálem přátelé..ano jsem rozmlsanec nejhrubšího zrna, ale když už kurva točim nějakej sitcom, tak by nemohl být aspon trochu kvalitní?? Seriál Helena absolutně postrádá vtip, vypadá, že je smatlanej na koleni a herecké výkony jsou na tom všem to nejhorší. Samozřejmě každá scéna a každej blebt přítomných "herců" je doprovázen hurónským nahraným smíchem, což vyznívá ještě víc trapně..tohle už netočte! ()

Pelargius odpad!

všechny recenze uživatele

Trvalo mi blbejch 5 minut, než jsem zjistil, co to je zase za paskvil. A další 3 minuty, než jsem našel ten zpropadenej ovladač (pod gaučem, parchant jeden). To znamená 8! minut zničeného času, kterého jsem klidně mohl využít na nošení dříví, uklízení pokoje, tancování kozáčka, zpívání azerbajdžánské hymny.... ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom měl navázat na úspěchy Comebacku, ale to se rozhodně nepovedlo. Příšerně stupidní postavy a hlavně špatní herci v seriálu úspěch přímo odpuzují. Převládá většinou trapnej humor a většinou jsem rád, když se alespoň pousměju nad nějakým blbým vtipem. Comeback se mi líbil, ale tohle je blbost, která comebacku nešahá ani po kotníky. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Přestože je to další z naprosto zbytečně natočených seriálů, dávám 1* za občasný náznak vtipu. Nelíbí se mi napodobování amerických sitcomů a ještě když se je tvůrci snaží "vtipně" zasadit do prostředí české rodinky....Nelíbí se mi ani výběr herců a to včetně těch dětských. Jako úlet hodnotím pracoviště Heleny a všechny ty její kolegyně, z nichž některé se mi jako herečky vždycky líbily (zvlášť Issová si tímhle seriálem u mě snížila úroveň). Viděla jsem, zhodnotila a už to nechci nikdy vidět. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Jo, zápletkový rekvizity průměrný český rodinky to kazej. Jinak je to ale snad první tuzemská věc od Comebacku, u který se fakt bavim. To by bylo tak na 3 - 4 hvězdičky, ale na truc dávám plnou palbu, protože vtipnej obsah rozhodně dominuje a výběr herců funguje - samozřejmě v čele s Pogodovkou, která má požádnej drajv a adekvátní cynismus. Zbytek zdatně sekunduje, děti o třídu lepší než tatík. Edit po cca deseti dílech: Začátek pohoda. Když se víc začnou zapojovat ženský z Heleniny první práce a hlavně Issová, je to naprosto super - scénka s Leošem a prstýnkem na baru byla boží. Pak dochází ale ke změně obsazení a klesá to celkově k nucenosti, která už nemá původní jiskru. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V 3. epizodě s názvem "Přesčas", kdy přijde Leoš a říká, že mají špatně sestavený výrobek, ukazuje Helena ukazuje čísla 8 a 9, přičemž číslici 8 drží chvíli správně a poté naopak. (Ivousx.y)
  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama