Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil jako odpad, ale když nyní tento sitcom srovnávám s jinými seriály z CS tvorby, tak musím v rámci objektivity své hodnocení zvednout, ale pořád mi velice vadí tyto skutečnosti: (1.) Smích v podmazu. To jsme my, diváci, skutečně tak dementní, že nám produkce musí říkat kdy se máme smát!? (2.) Změna hereckého obsazení za pochodu asi po 15. epizodě. Marthu Issovou střídá Petra Hřebíčková (postava Kláry) a Jana Maršála Filip Antonio (postava Marka Musila). (3.) Jako mnoho sitcomů, a jiných seriálů, neví, kdy má skončit a začíná vykrádat sám sebe a jde do sr..ek. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom měl navázat na úspěchy Comebacku, ale to se rozhodně nepovedlo. Příšerně stupidní postavy a hlavně špatní herci v seriálu úspěch přímo odpuzují. Převládá většinou trapnej humor a většinou jsem rád, když se alespoň pousměju nad nějakým blbým vtipem. Comeback se mi líbil, ale tohle je blbost, která comebacku nešahá ani po kotníky. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A vlastně to všechno nezačalo tak úplně špatně......nebyl to si sice Comeback (a už v žádném případě nějaký zahraniční seriál), ale něco z něho jsem tam stejnak cítil. Celé by se to vlastně dalo rozdělit na dvě části ohraničené událostí, kterou jsem pracovně pojmenoval "škatule, škatule hejbejte se". Výměna Marthy Issové za Petru Hřebíčkovou, Jana Maršála za Filipa Antonia a Martiny Kavanové za nikoho znamenala nakonec i výměnu snahy za rezignaci......když už jsme si koupili lístek, tak vydržíme až na konečnou, ale o dobrou náladu v kupé ať se starají jiní. ()

Venceslao90 

všechny recenze uživatele

Nevyhledávám to pravidelně, ale když na to v TV narazím, tak to obyčejně dokoukám a párkrát se i zasměju. Nic světoborného, ale pokud bych to měl srovnat s jinýma současnýma seriálama (všechny ty ulice, ordinace, obchoďáky atd.), tak mi tohle přijde jako něco aspoň trochu jiného a svěžího. Postavu té policistky jsem si dokonce i oblíbil. Asi proto se mi nechce dávat podprůměrné hodnocení, i když 3 hvězdy jsou možná až moc :). ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil, kouknul na 10 dílů (a naschvál se dopředu nedíval na hodnocení na ČSFD). Výsledek: neovlivněn davem musím uznat, že je to příjemná vtipná záležitost, na kterou se budu určitě dál rád dívat. Jasně že to nedosahuje úrovně Hospody či Comebacku, ale na současnou českou seriálovou produkci furt dobrý, takže za 3*. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Ačkoliv je v civilním životě Sandra Pogodová bezdětná, má s výchovou tří dětí zkušenost. Před deseti působila v Americe jako au pair v rodině, která měla tři kluky staré devět, jedenáct a třináct let. (Olík)
  • „Sitcom je mi herecky velmi blízký. Při natáčení se navíc sešel skvělý tým, složený převážně ze známých a kamarádů. Role Heleny, tedy matky, která má tři děti, byla pro mě zcela novou polohou,“ řekla Sandra Pogodová, která ztvárnila roli Heleny. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama