Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

to je jediný seriál, který sleduju jen v ukázkách. ještě jsem neviděla ani jeden díl a ani nechci!!! to že je to píčovina člověk pozná i z té jedné minuty.......aby měl Korbitch klidné spaní, rozhodla jsem se pro shlédnutí jednoho dílu. Poté co jsem po 15 min málem vyvrhla mou sportovní večeři, jsem se rozhodla, že je má výživa příliš drahá. Následovalo cvaknutí ovladačem. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to regulérně nahradí Comeback, ale ani náhodou. Comeback mbyl vtipný, zábavný a působil tak nějak přirozeně oproti tomuhle sitcomu. Ten působí násilně, na vtipných pasážích je vidět,jak jsou tam vtlačeny jen proto, aby pořad působil zábavně, ale na místo toho působí nudně, až trapně. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Příčí se mi, když mi někdo říká kdy se mám smát - je to něco jako ukázka demence lidu,že musí poslouchat co "je" vtipné.Bohužel tohle je "seriál" u kterého mi to extrémně vadí,jelikož COKOLIV co uslyšíte slovo od slova - tudíž každé druhé slovo v dialogu je podloženo smíchem "živého publika".Jsou i známé seriály u kterých to není na škodu např. Přátelé nebo Will a Grace, jelikož tyhle seriály jsou samy o sobě vtipné díky brilantním scénářům - což se o české tvorbě říci nedá.Všudypřítomná a přehnaně ukecaná Sandra Pogodová(která je bohužel rodačka z naší krásné Olomouce)situaci nezachrání-ne že by jí to nějak šlo.Situace ve které malá holka cca 13 let s blond vlasy řekne o jakémsi klukovi po shlédnutí porno časopisu: "Proč se jim chce dívat na hromadu holek,který neznaj??" - proč asi proboha?????Nohácký(novácký) herec pan Noha je ztělesněním typicky vyhlížejícího nechutného hloupého Čecha,který chlupatí na všech viditelných částech těla a hrdě vypíná pod bílým pocintaným tílkem svou chlupatou obtloustlou hruď.Vážně si někdo z vás myslí,že je to vtipné, vkusné a zajímavé???Kdyby alespoň šlo jen o mizerné herectví ale tady je mizerné VŠE počínaje scénářem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po Comebacku opět pád do televizního pekla. Příšerně zahrané, bez děje, absolutně nevtipné a s pekelným umělým smíchem. Celé to navíc působí dojmem, že si s námi Nova pouze hraje. Jakoby nám po Comebacku, který ukázal, jakým způsobem se u nás mají sitcomy točit, chtěli předvést i varovný příklad toho, jak by v žádném případě tento komediální žánr vypadat neměl. Jako varovný příklad to totiž funguje naprosto dokonale. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jsem dobrej, předpovídal jsem, že tohle bude silná sračka a hle, měl jsem pravdu!! Leoš Noha a Sandra Pogodová jsou sice zajímavý pár, ale nic nemění na tom, že se to snaží vypadat jako mix Comebacku, Roseanne a Ženatého se závazky. Škoda. Pro mě to je další nudná slátanina, u kterého se zasměju 2x během 20 minut. A dialogy psal asi nějakej dement s trojnásobnou lobotomií. 20%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Leoš Noha v jednom rozhovoru prozradil, že sit-com není zrovna tím druhem zábavy, který by vyhledával. (Olík)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • Ačkoliv je v civilním životě Sandra Pogodová bezdětná, má s výchovou tří dětí zkušenost. Před deseti působila v Americe jako au pair v rodině, která měla tři kluky staré devět, jedenáct a třináct let. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama